E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den Türkiye hamlesi---

İsrail'den Türkiye hamlesi

İsrail'den Türkiye hamlesi
28 Ekim 2023 - 19:48 borsagundem.com

İsrail, Türkiye’deki diplomatik temsilcilerini geri çağırma kararı aldı.

İsrail’den Türkiye’ye yönelik bir hamle geldi. İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, iki ülke arasındaki ilişkilerin gözden geçirilmesi amacıyla diplomatik temsilcilerine geri dönün talimatı verdiğini açıkladı.

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Türkiye'deki diplomatik temsilcilerinin geri dönmesi için talimat verdiğini açıkladı.

Cohen, X hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'den abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik İsrail saldırılarına ilişkin yapılan açıklamalara gönderme yaparak, "İsrail ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gözden geçirilmesi amacıyla (İsrailli) diplomatik temsilcilerin geri dönmesi talimatını verdim" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: İsrail savaş suçu işliyor!

 

İsrail ile anlaşma askıya alındı! Sondajlar başlıyor

 

Filistin: İsrail'i ateşkese zorlayın

 

ABD: İsrail’e Gazze için kırmızı çizgiler koymadık!

 

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında son durum!

 

İsrail dünyaya duyurdu: Kara harekatı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asuman 29 Ekim 2023 19:36

    Sen önce cocukları nız ne yapıyor katil İsrail bakan baskan cocuğu babası abd tatil yapıyor katil katil cocuk katil abd Oglu İsrail katil

  • Ankara serhat 29 Ekim 2023 11:47

    Babası katil abd Oglu katil İsrail parası katil dolar

  • Katil İsrail 28 Ekim 2023 23:54

    Katil İsrail

  • Dayanıklı28 Ekim 2023 22:27

    Komsularla iyi gecinmek gerekiyor.ilerde cok sıkıntılar cekecegiz

  • Bik28 Ekim 2023 22:17

    Politika faizi dolu dizgin artıyor. Dünün Nasçıları, bugünün Hamasçısı oldu. Helal faiz 500'er baz puan artıyor. Sivilleri öldüren devlet ya da örgüt olsun teröristtir.

  • azmi28 Ekim 2023 20:44

    Hatırladığım kadarıyla İsrail uçakları , bizim iznimizle hava sahamızı kullanıp Suriye'de bir reaktörü bombalamışlardı. Yani müslüman ülkeye zarar verilmesine izin verilmişti. Ne şimdi bu , dünyanın terör örgütü gördüğü Hamas'ı destekleyip İsrail'i savaş suçlusu ilan edeceğiz ,demek. Borsa etkilenir falan eniyor ,hiç sanmam ,bilinen şeylerin tekrarı bunlar..

  • E.g.28 Ekim 2023 20:17

    ŞEYTAN/KÖTÜLÜK YOLUNDA ÇOLUK ÇOCUK MASUMLARI ÖLDÜRÜP KÖTÜLÜK YAPMAYA DEVAM EDECEKSENİZ GİDİN TEKRAR GELMEYİN İNSANLIĞIN İYİLİK YOLUNA DÖNERSENİZ TEKRAR GELMENİZE İZİN VERİLİR AKSİ HALDE TOPLUMUMUZ DA SİZE BİRGÜN YAPTIKLARINIZIN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPABİLİR TOPLUMDA KISAS ÖÇ İNTİKAM DUYGULARI CANLANIYOR HABERİNİZ OLSUN

  • ALİ TEL28 Ekim 2023 21:13

    Yerden göge kadar haklısın fakat dün chp li özgüz özel HAMAS  bir terör örğütü olduğunu fakat israil yaptıığ katliamlara ise hi bir şey söylememesine ne dersiniz.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA28 Ekim 2023 20:04

    İyi olur bence.Gelecekte topraklarımızı işgal etme niyetinde olan bir ülke ile dostluk olmaz.