E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den haddini aşan 'Doğu Akdeniz' açıklaması---

İsrail'den haddini aşan 'Doğu Akdeniz' açıklaması

İsrail'den haddini aşan 'Doğu Akdeniz' açıklaması
24 Ekim 2020 - 03:47 borsagundem.com

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Haiat, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın tezlerini desteklediklerini duyurdu

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, Tel Aviv yönetiminin Doğu Akdeniz'de deniz yetki alanı konusunda Yunanistan'ın yanında olduğunu yineledi.

Haiat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İsrail'in Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri "kaygıyla" izlediğini belirtti.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de attığı adımların bölgedeki gerginliği artırabileceğini iddia eden Haiat, "İsrail, deniz yetki alanı konusunda Yunanistan'a tam desteğinin ve güçlü dayanışmasını ifade etmenin yanı sıra bu hakları ihlal etmeye yönelik her türlü girişime de karşı olduğunu yineliyor" ifadelerini kullandı.

İsrail'in Atina Büyükelçiliğinden ve Haiat tarafından ağustos ayında yapılan benzer yazılı açıklamalarda da Tel Aviv'in Doğu Akdeniz konusunda Yunanistan'ı desteklediği dile getirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ24 Ekim 2020 17:35

    İsrail in bize saldırması büyük bir nükleer savaş demektir ki bunu hiç bir güç engeleyemez.bizim tadımıza israil daha bakmamış ama eninde sonunda israil le şartlar ne olursa olsun muhakkak savaşacağımızı düşünmekteyim.

  • Metallica 24 Ekim 2020 12:23

    2. Dünya Savaşı döneminde Almanya'dan kaçan Yahudiler, Türkiye'ye davet edilerek ülkeye alınmisti.1949'da Israil'i resmen tanıyan ilk Müslüman ulke olmustu. Turkiye daima dil, din, irk farketmeksizin kucaklama, baris ve diyalogdan yana olmustur. Turkiye tum ulkelerle ikili isbirligi olusturmalidir, catisma ve kavga durumunda somurgeci ulkelerin cikarlarinin one ciktigi ortadadır.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Ekim 2020 17:34

    Beslersin kargayı oyar gözlerini demiş atalarımız.Demek ki Almanlar bunları boş yere katlıamlar yapmamış.Ama sonunuz da bizden olacak fakat buna yüce ALLAH emri verdiği zaman olacak .

  • yavşak israil24 Ekim 2020 08:20

    adolf hitler