E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail diye bir devlet mi var ki başkenti Kudüs olsun---

İsrail diye bir devlet mi var ki başkenti Kudüs olsun

İsrail diye bir devlet mi var ki başkenti Kudüs olsun
10 Aralık 2017 - 11:25 borsagundem.com

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararına karşı çıktı. Kim Jong-Un, ülkesinin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımayacağını söyledi

Son dönemde yaptığı nükleer denemelerle gündeme gelen Kuzey Kore de Kudüs tartışmasına katıldı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına karşı çıkarken, "İsrail diye bir devlet mi var ki başkenti Kudüs olsun" dedi.

AFP'nin haberine göre; Kuzey Kore Dışişleri Bakanı da Siyonist bir devleti tanımayacaklarını açıklarken, Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak kabul ettiklerini söyledi. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan bir yetkili yaptığı açıklamada ise ABD Başkanı Trump'ı sert bir dille eleştirirken, “Zihinsel engelli bunak, BM toplantısında tamamen özgür bir devleti (Kuzey Kore) yok etmekten bahsettiği için bu hareketine de şaşırmadık” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanlığı açıklamasında Trump’ın Kudüs kararı, “düşüncesiz ve şeytani” olarak nitelendirildi. Sözcü, “Bu hamle, tüm dünyaya kimin barışa karşı bir tehdit olduğunu açıkça gösteriyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat11 Aralık 2017 00:18

    Huliside cok akil var galiba. Araplarda senin gibi dusunuyor. Bu adamin memleketinde cami yok ama cami olan ulkelerin davranis ve tutumlari ortada. Bir kelam eden yok. Hepsi abd ve siyonist usagi. Kuzey korenin ne oldugu meydanda. Ama maleses musluman gecinen ulkelerin ne oldugu belirsiz

  • Oktay 10 Aralık 2017 23:31

    Ülke potansiyeline bakıldığında Kim Cumhurbaşkanı adayı olsa kesinlikle %51 oy alır.

  • hulusi10 Aralık 2017 21:53

    bazı yorumları okuyorum da, bu Kim aday olsa Türkiye'de oy verecek çook şey var. İnsaf yahu, hiç mi akıl yok sizde??

  • yerli mal10 Aralık 2017 19:10

    "yalandan da olsa" ne demek Mehmet kardeşim?? Kandırıyor adam seni, kullanıyor senin duyarlılığını...Kuzey Kore'de bir tane bile cami yok, niye biliyor musun? Çünkü bu adam dinsiz, ateist ve bu ülkede tüm dinler yasak. Bu kadar bilgisiz nasıl yorum yapıyorsunuz??

  • mustafa kemal akgün10 Aralık 2017 17:50

    israille, ABD ile dalga geçiyor. hıdrojen bombalar mevcut, korkuyorlar.yahudiler savas cıktıgında saklanak yer araycaklar kendılerıne.Amerıka, israile yer vermek istıyosa, guney amerıkada yer verebılır. musluman torakları uzerınde degıl.bunlar azdı ve kendi sonlarını hazırlıyorlar.

  • mehmet10 Aralık 2017 16:15

    adamın niyeti, ne yapmak istediği önemli değil.. yalandan da olsa dahi haberi güzel.. ibretlik... İslam alemine duruşunun ne olması gerektiği hakkında mesaj veriyor.

  • Ordu10 Aralık 2017 15:54

    Adam cahil biri. Ne laf ettigini bilmiyor. Muslumanlarin hakkini savunma gibi bir durumu da yok. Sadece abd nin tersine laf soyleyip prim yapmaya calisiyor. Yine kandirilacaksiniz, biraz beyninizi kullanin, dunyayi takip edin.

  • Murat11 Aralık 2017 00:24

    Adam prim yaparsa. Kuzey koreye gidip oymu verecegiz. Sen beyninin ne kadarini kullanabilyorsun.

  • KILIÇ10 Aralık 2017 14:56

    ADAM GİBİ ADAM FİLİSİNLİ GİBİ MERMİYİ YEYİP SIZLANACAGINA BIRAKTA O MERMİYİ O ASKERİN KAFASINA SIK İSRAİLLİ SIZLANSIN .BEN KORKU İÇİNDE ÖMÜR BOYU YAŞAYACAGIMA CESUR OLUP ÖLÜMÜNE MÜCADALE VER.TARİHTE CESUR KAL.

  • Hasana aydın10 Aralık 2017 21:31

    "Filistinli gibi mermiyi yiyip sızlanacağına...) derken Filistin'deki direnişi mi hafife alıyorsun. Verilen şehitleri, yaralanan gazileri "filistinli gibi sızlanmak" olarak mı görüyorusun. Bu zihniyet nedir böyle.

  • Öz10 Aralık 2017 14:01

    Kudüs bizim başkentimiz. Herkes böyle bilsin. İsrail kurulduğundan beri orta doğu huzur bulmadı. Müslümanların ülkelerini karıştıran köstebeklere izin vermesinler.

  • b.kemancı10 Aralık 2017 13:10

    la bu adamın dibiymiş.

  • murat terzi10 Aralık 2017 13:08

    suudi arabistan güya müslüman ne müslümanı en başta müslümanları satan ülkedir helal olsun kuzey koreye

  • erturk avcı10 Aralık 2017 12:39

    helal olsun valla ben bu adamın müslüman olmasını isterdim hiç olmazsa şu arap dünyası gıbı abd siyonist köpeği değil. islam ülkelerine bir bakın bütün liderleri Batı dünyasının uşağı olmuş müslüman maskesinin altında şeytana hizmet eden mahlukatlardan başka sey değil....

  • Haramzadeler 10 Aralık 2017 12:38

    Arapların ve bazılarının rahatı bozulmasın diye ödlek ce davranışlarını her kez görüyor. Ve tebrik edilesi bir Başkanı da...

  • Ada10 Aralık 2017 12:35

    Ulan bu adam Müslüman olmadığı halde Filistin'i savunuyor Bir de şu Arap liderlere bak... Demek ki önce insan olmak gerekiyor... Şu Arapların pert olup biterse o zaman göreceğiz onlari Dur bakalım ALLAH büyük

  • Emekli10 Aralık 2017 12:25

    Bide senin çeyreğin kadar bu araplar tepki verebilse

  • : ))10 Aralık 2017 12:09

    Ne arap, ne müslüman ama şu cesarete bak ? hakkaten Araplara sus-pus da... ABd maşası olmuşlar. aytnı dedeleri gibi.

  • emekli10 Aralık 2017 11:46

    helal sana