E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİsmail Kartal'dan derbi sonrası açıklama---

İsmail Kartal'dan derbi sonrası açıklama

İsmail Kartal'dan derbi sonrası açıklama
11 Nisan 2022 - 00:00 borsagundem.com

2-0'lık Galatasaray galibiyeti sonrası açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, "Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında evinde Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yaptığı açıklamada, “Bu galibiyeti muhteşem taraftarlarımıza, büyük taraftarlarımıza armağan ediyorum, oyuncularıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamasında şunları söyledi:

“Hafta başından beri derbi dedik. Fenerbahçe - Galatasaray derbileri her zaman iz bırakmıştır. Oyuncular bunun bilincindeydi. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu hem futbolculuk hem de antrenörlük hayatımda yaşayan birisi olarak oyuncularıma anlatmaya çalıştım. Hepsine ‘Biz maçı 11 kişi tamamlamak zorundayız’ dedim. Biz işimizi yapmak için sahaya çıktık. Zaman zaman ikinci bölgede karşıladık, zaman zaman üçüncü bölgede baskı yaptık. Oyuncularım elinden geleni yaptılar. Sonuçta 4-5 tane pozisyonumuz var, rakibin de 2 ya da 3 pozisyonu vardı. Sonuçta bugün bizi burada destekleyen muhteşem taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize inanarak tribünleri dolduruyorlar. Bu galibiyeti muhteşem taraftarlarımıza, büyük taraftarlarımıza armağan ediyorum, oyuncularıma da teşekkür ediyorum."

“ATTIĞIMIZ GOLLERİN BİRÇOĞUNU ÇALIŞTIK”

Karşılaşmadaki golleri değerlendiren Kartal, “Bu maçta attığımız ilk gol, geldiğimiz günden bu yana ceza sahasında çoğalmalar, oyuncuların o noktaya hızlı şekilde girmesi ve dışarıdaki boş oyuncuyu topla buluşturmayı çalıştık. Attığımız gollerin birçoğunu çalıştık. İdmandaki görüntüleri de var. Böyle goller olunca, biz de teknik ekip olarak ayrıca mutlu oluyoruz. 2.25’lik puan ortalaması güzel bir ortalama. Geldiğim gün de söylemiştim, taraftar varsa, biz varız” ifadelerini kullandı.

"DERBİLER HER ZAMAN İZ BIRAKIR"

“Galatasaray-Fenerbahçe derbileri her zaman iz bırakır” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Ezelden bu yana birbirimizin rakibiyiz. Bunun ne kadar anlamlı olduğunu, böyle galibiyetlerin uzun yılar iz bıraktığını oyuncularıma anlattım. Onlar da bunun bilincindeydi ve bu motivasyonla sahaya çıktık” dedi.

İsmail Kartal, taraftarlar için de, "Kendi evimde, kendi yuvamda gösterdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonuna kadar bu futbolu devam ettirip onları mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe: 2 - Galatasaray: 0

 

Löw için top Başkan Ali Koç'ta

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)