E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşgalci Ermenistan yine saldırdı: 5 sivil şehit---

İşgalci Ermenistan yine saldırdı: 5 sivil şehit

İşgalci Ermenistan yine saldırdı: 5 sivil şehit
27 Eylül 2020 - 19:47 borsagundem.com

Azerbaycan Başsavcılığı, Ermeni güçleri tarafından Azerbaycan’ın Naftalan kentine bağlı Gaşaltı köyüne havan topu saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Saldırıda 5 sivilin öldüğü açıklandı.

Azerbaycan Başsavcılığı, Ermeni güçleri tarafından Azerbaycan’ın Naftalan kentine havan topu saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Başsavcılık’tan yapılan açıklamaya göre, saldırı sonucu Naftaltan kentine bağlı Gaşaltı köyü sakini Gurbanov Elbrus İsa oğlu ve 4 aile üyesinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Aynı aileden 5 şehit

Azerbaycan Başsavcılığı şu ifadelere yer verdi: “27 Eylül'den bu yana Ermenistan'ın askeri-politik liderliği, Cenevre Sözleşmeleri kapsamındaki yükümlülüklerini ihlal ederek, Azerbaycan'ın sivil nüfusuna ağır silahlar ateşleyerek ve sivil halka karşı çeşitli suçlar işleyerek provokatif eylemlerini sürdürdü. Naftalan ilçesine bağlı Gaşaltı köyü sakini Gurbanov Elbrus İsa oğlu ve 4 aile üyesinin Ermeni silahlı kuvvetlerinin Azerbaycan'daki sivil halkı hedef alan topçu ateşi sonucu hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyuyoruz.”

 

Azerbaycan 'savaş hali' ilan etti

 

Azerbaycanlı spiker ağlayarak müjdeyi verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum27 Eylül 2020 20:42

    Ermenilere bu gazı Fransa veriyor ama Rusya Ermenilere cezayı kesecek bir dahada rusyanın sözünün dışına çıkamıyacak Fransa yada gazı abd veriyor

  • Kerim28 Eylül 2020 02:04

    Ermenilere esas dersi azerbaycanli kardeslerimiz verecek biraz pahali bir ders olacak

  • Atakan 27 Eylül 2020 20:29

    Bu işler lafla olmaz kaçak olarak Türkiye'de çalışan Türkiye'nin sırtından geçinip Türk'e silah sıkan bomba atan Şehid eden ermenilere ne zamana kadar ekmek yedireceğiz BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ elbette gereğini yapacak bu kaçak Türk düşmanlarını tez elden sınırdışı edecektir etmelidir Allah Türk Milletini ve Devletini korusun