E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİş adamına şantaj yapan polislere suçüstü---

İş adamına şantaj yapan polislere suçüstü

İş adamına şantaj yapan polislere suçüstü
30 Mayıs 2017 - 19:41 borsagundem.com

Bir iş adamını FETÖ ile tehdit ederek 1 milyon dolar talep eden 2 sivil polis, iş adamından 500 bin dolar alırken suçüstü yakalandı

Ankara'da sivil ekiplerde görevli polis memurları A.D. ve R.M., “FETÖ” tehdidiyle bir iş adamından 1 milyon dolar istedi. İş adamının başvurusu üzerine Organize Suçlar polisi çalışma başlattı. Adım adım takip edilen 2 polis, iş adamından 500 bin dolar alırken suçüstü yakalandı.

İŞ ADAMINA FETÖ ŞANTAJI

Ankara’da inşaat şirketi sahibi Ş.K. ve M.K.’ye giden Ankara Emniyet Müdürlüğü sivil ekiplerden görevli polis memurları A.D. ve R.M., “FETÖ ile bağlantınız var, 1 milyon dolar verirseniz bu olayı çözeriz. Bu son şansınız, yoksa bizi bir daha bulamazsınız” diyerek şantaj yaptı. İş adamları, polise giderek durumu anlattı. Bunun üzerine Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı, şantaj yapan 2 polis takibe alındı.

500 BİN DOLAR ALIRKEN SUÇÜSTÜ

Gizlilik içinde yürütülen operasyonda, iş adamları şantaj yapan 2 polise parayı vereceklerini söyleyerek Çukurambar’da bir kafe-restaurantı buluşma yeri olarak belirledi. Organize polisi, önceden belirlenen mekana giderek müşteri gibi masalarda oturdu. İş adamları, şantaj yapan polislere daha önce seri numarası alınan 500 bin dolar verdiği sırada operasyon başlatıldı.

İş adamına FETÖ şantajı... Polisler 500 bin doları alırken suçüstü

2 POLİS TUTUKLANDI

Müşteri gibi mekanda bekleyen Organize polisi, şantaj yapan 2 polisi kıskıvrak gözaltına aldı. Gözaltına alınan polis memurları A.D. ve R.M., emniyette götürüldü. Buradaki sorguların ardından adliyeye çıkarılan polis memurları A.D. ve R.M. tutuklandı. (Fevzi Kızılkoyun / Hürriyet)

İş adamına FETÖ şantajı... Polisler 500 bin doları alırken suçüstü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D.demirkan 30 Mayıs 2017 22:20

    POliSİN PEŞİNE POLİSMİ TAKACAĞIZ.KANIBOZUK HER YERDE KANI BOZUKTUR.O KADAR DÜRÜST DELİ KANLI POLİSLER VAR Kİ.ÖLÜMÜNÜ GÖREV YAPIYORLAR.ONLARA YETİŞTİREN ANALARA BABALARA NE MUTLU.ONLARLA GURUR DUYUYORUZ.HER KUŞUN ETİ YENMEZ.TÜRK POLİSİ VAR OLSUN.

  • PARA AŞKINA30 Mayıs 2017 21:44

    BU ÜLKEDE FİNANS TERÖRİZMİ VAR DEDİĞİMİZDE YALAN SÖYLEMİYORUZ.

  • KARTALAĞABEYLİ30 Mayıs 2017 21:39

    DEVLET KURULUŞLARI BAZ ALINDIĞINDA TEMİNAT KANUNU ÇIKARILMALI VE UYGULANMALI.. EKONOMİK OLARAK ÜLKENİN .MİLLİ DEĞERLERİ TEMİNAT ALTINA VERİLİYORDA NEDEN DEVET KURULUŞLARINDA ÇALIŞANLARIN TEMİNATLANDIRILMIYOR

  • Mrt30 Mayıs 2017 21:30

    Yuh ya yuh okurken utaniyor insan hicmi dusunmuyosunuz derdiniz ne

  • vatansever,30 Mayıs 2017 21:26

    bu it surusunun cezasi muebbet olmaliki birdaha boyle bir olaya kalkismasinlar

  • ANYAYI KONYAYI...30 Mayıs 2017 21:16

    BAK ONDAN SONRA POLİS VE ASKERİ ÜST YÖNETİMLERDE GÖREV ALIP VATAN VATANDAŞ AŞKINA DAYALI HZMET EDENLERİN SAYISINDA AZALMA OLUYOR MU OLMUYOR MU GÖR

  • KARTALAĞABEYLİ30 Mayıs 2017 21:14

    BIRAKIN BU VATAN VATANDAŞ VS VS DEVGİSŞNE DAYALI GÖREV AŞKI VE HIZMET KONULARINI.İNŞAATDA BİLE İŞÇİ KISMI MAAŞLARINI .GÜN YADA AY OLARAK GERİDEN ALIYOR.İÇERDE PARASI KALIYOR.POLİSLİĞİNDE PARASAL OLMASA MANEVİ BI DEĞERİ TEMİNAT ALTINA ALINMALI VE SUÇ İŞLEMESİ DURUMUNDA TEMİNATDA CEZALANDIRILMALI.BUNA ASKERİ ÜST YÖNETİMLER DAHİL

  • KARTALAĞABEYLİ30 Mayıs 2017 21:11

    EEE HER İSTEYEN POLİS OLUR VE BU MESLEĞİ PARA İÇİN YAPARSA BÖYLE.POLİSLİK MESLEĞİNİN TEMİNATI OLMALI...

  • ahmet ergin30 Mayıs 2017 21:08

    bu utanç akp hükümetine yeter. güvenliği yankesicilere bıraktılar

  • görele30 Mayıs 2017 20:05

    akpci polislere :)

  • Ömer30 Mayıs 2017 20:01

    Ne duruma geldik lanet olsun

  • ahmet engin30 Mayıs 2017 19:48

    analarindan dogdugu gune pisman edin namussuzlari...