E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'da kaza yaptı Türk TIR'I yağmalandı.---

İran'da kaza yaptı Türk TIR'I yağmalandı.

İran'da kaza yaptı Türk TIR'I yağmalandı.
07 Kasım 2021 - 16:40 borsagundem.com

Türkiye'den İran'a tavuk götüren Türk TIR'ı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilerek yan yattı. Kaza sonrasında yoldan geçenler, TIR'dan saçılan tavuk kolilerini yağmaladı. TIR'ın şoförü, yağmaya karşı çıktı ancak engel olamadı.

Kaza, dün öğle saatlerinde İran'ın Merivan kentindeki dağlık bölgede meydana geldi. Türkiye'den yüklediği tavuk kolilerini taşıyan ve ismi öğrenilemeyen sürücünün yönetimindeki 33 EN 358 plakalı TIR, kontrolden çıkarak devrildi.

Yan yatan TIR'daki tavuk kolileri etrafa saçılırken, şoför kazadan yara almadan kurtuldu. Bu sırada yoldan geçenler TIR'dan etrafa saçılan kolileri araçlarına yükledi.

TIR'ın şoförü, yağmaya karşı çıktı ancak çevredekilere engel olamadı.

Bakan Akar ve TSK komuta kademesi İran sınırında

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'dan ABD'ye "müzakere" tepkisi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pala07 Kasım 2021 17:21

    müslüman din kardeşlerimiz ya, ondan yapmışlardır

  • Türkoğlutúrk08 Kasım 2021 07:05

    Yıllar önce Afrika'daki yiyecek dağıtımını konu alan bir belgesel de,köye gelen gıda kamyonların köylüler önce boşaltıp insan sayısı kadar bölümlere ayırıyor sonrada alıp evlerine görüyorlardı,aynı tarihlerde belediyenin dağıttığı plastik topu bir çocuğun elinden zorla alan Hacı dayı gözümün önüne geldi.

  • Mustafa08 Kasım 2021 00:08

    İranin muslanligindan haberin yok cahil peshude din kardeşi diye İslam'a saldırmaya kalkıyorsun neyi ne olduğunu bil öğren sonra yorumla

  • tepkili12307 Kasım 2021 19:24

    müslüman kimliğini neden ön plana atıyosun? Müslüman olan bunu yapmaz. Bu onların ayıbı. Kaldı ki oradaki yapanlar da tüm İranlıları bağlamaz. Türkiye'de de yağma örnekleri oluyor. Hepimizi bağlamaz. Anlatabildim mi?

  • Servergazi07 Kasım 2021 18:57

    Onlar Şiiler Her zaman Ehli sünnetin tarih boyunca düşmanı olmuşlardır.Siz Müslüman değilsiniz herhalde Sizin dininiz kiminiz olmuş