E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak'ın kuzeyinde gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi---

Irak'ın kuzeyinde gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi
08 Haziran 2023 - 11:21 borsagundem.com

MİT, PKK/KCK'nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan Fehmi Öğmen ve 2 teröristi, etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK'nın sözde üst düzey isimlerini, kurduğu yerel istihbarat ağıyla takip ederek terör örgütü mensuplarının gizlilik içerisinde kullandıkları bir alanı belirledi.

PKK/KCK'nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan "Sinan Dijvar" kod adlı Fehmi Öğmen'in Süleymaniye'nin Çemçemal kırsalında olduğu tespit edildi.

Örgüte 1993'te katılan, yurt içiyle yurt dışında uzun yıllar terör faaliyetleri yürüten, Türkiye'deki birçok eylemi bizzat organize eden örgüt yöneticilerinden Öğmen'e yönelik operasyon düzenlendi.

GRİ LİSTEDE ARANIYORDU

Operasyonda, gri listede aranan Öğmen ile beraberindeki sözde tabur sorumlusu "Mazlum Koçer" kod adlı Mehmet Salih Çakal ve şoförleri "Ararat Tolhildan" kod adlı Ahmed Muhammed Ali etkisiz hale getirildi.

Pençe Operasyonu'nda PKK mühimmatı ele geçirildi

 

MSB, PKK'lı 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

 

MİT'ten PKK'ya bir darbe daha

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran09 Haziran 2023 06:12

    MİT i tebrik ederim.  Bunların liderlerini vurmakla çok yi iş yapıyor.  Gagasını uzatanın kellesi gider hesabı bu alçak ve kahpe örgüte zorla katılanalr da kaçmanın bir yolunu arıyor.  Ama kahpeler kahpesi içimizdeki kahpeler bir türlü pkk demeyip  terör demeyip bu alçakalra can suyu verme gayretinde.

  • YUSUF KALEKAPISI08 Haziran 2023 15:29

    İbrahim Kalın işi sıkı tutuyor ve bizleri yanıltmadı.Eğer bu hükümet seçimleri kazanamasa idi şimdi bu teröristleri ülkenin içine savaşmadan yerleşmişler idi.

  • baran08 Haziran 2023 13:12

    Chp hdp yyp ittifakına bir darbe daha!  Ben bilmem yp yi diyen by Kemal ne ayaksınız siz?