E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnönü Stadı'nı Doğuş yapacak!---

İnönü Stadı'nı Doğuş yapacak!

İnönü Stadı'nı Doğuş yapacak!
22 Kasım 2013 - 11:48 borsagundem.com

Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptırdığı Yeni İnönü Stadı için karara vardı

Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptırdığı Yeni İnönü Stadı için karara vardı. İhaleye katılan beş firmadan dördünü eleyen siyah-beyazlı yönetim stat inşaatını Doğuş Grubu’na verdi. Haber sonrasında Doğuş hisseleri yükseldi.

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre, yeni İnönü Stadı için geçtiğimiz günlerde kulüp binasında ihale yaptıran Beşiktaş Yönetimi, ihaleye kalan beş firmadan dördünü eleyerek, stat inşaatını Doğuş Grubu’na verdi. Yapılan kapsamlı incelemelerden sonra kararını veren Beşiktaş Yönetimi, Üsküdar - Çekmeköy metrosunun inşaatını da yapan Doğuş Grubu’nda karar kıldı.
   
Stat yıkılmadan çok önce Doğuş - IMG Ortaklığı ile anlaşarak, loca, bilet, reklam ve eğlence alanlarında satış yetkisi veren Beşiktaş Yönetimi, stat inşaatının ihalesini de Doğuş Grubu’na vererek, var olan ortaklığı daha da genişletmiş oldu. İhale ile ilgili resmi kararı ve maliyeti bugün KAP’a göndereceği yazıyla kamuoyuna bildirecek olan Beşiktaş Yönetimi, stadın temel atma törenini ise Fenerbahçe ile oynayacakları derbi gününe denk getirmeye çalışacak.

Doğuş GMYO hisseleri Beşiktaş Yönetiminin, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptırdığı Yeni İnönü Stadı için kararını Şirket yönünde kullandığı haberinin ardından yükseldi.
       
Doğuş GMYO hisseleri açıklamanın ardından yüzde 3,37 artışla 5,26 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)