E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti---

İmamoğlu'ndan Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti

İmamoğlu'ndan Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti
26 Ekim 2022 - 13:09 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarına eşlik ederken trafik kazasında yaralanan Binali Yıldırım ve aynı araçta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı, tedavi gördükleri Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

Yıldırım ve beraberindekilerin sağlık durumuna ilişkin bilgi alarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulunan İmamoğlu, aynı hastanede tedavi gören Bartın Amasra'daki grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisi ile metrobüs kazasında yaralanan İETT şoförü Mahsun Kibar'a da ziyarette bulundu.

Binali Yıldırım ameliyat edildi

 

Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

 

Binali Yıldırım: Türkiye'yi milli gelirde 4 kat büyüttük

 

Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran27 Ekim 2022 07:28

    Geçmiş olsun demeyi bu kadar ne abartıyorsun?  Kendini potansiyel yetkili mi görüyorsun?   İşiniz güvünüz yalan dolan samimiyetsizlik.  Gerekirse geçmesin ama sen bir uzak ol.

  • vatandaş26 Ekim 2022 23:23

    imamoglu ya nefesi kuvvetlidir bi okudumu maşallah hastayı ayaga kaldırır.

  • baran26 Ekim 2022 23:58

    atıyosun

  • Mucise Reis : )26 Ekim 2022 14:22

    çok güzel hareket. Olması gereken budur. allah katında herkes bir kul. dünyada bazı mevkiler olasada olması gereken budur. insanların hataları, düşünceleri ,görevi ,yetkiyi vb. kullanması tartışılır yargıya gider cevabını alır vb fark etmez. Ama kültürümüz, ahlakımız, ve insancıl bakış açısı olarak çok doğru. Bu olayı bile başka yere çekenler oluyor. İnanılır gibi değil. Hayır ve şer kader... geçmiş olsun demek kültürümüzde var...  Cenaze törenlerinde dahi siyasilerin abuk subuk küscülük oynamalarına anlam vermeiyorum. o ortamda bile insanlar herşeyi unutur. Allah katına namaz kılıp hazırlanırken bile kin nefref ve abuk subuk siyasi işlerden küscülük olur mu ? ne demek bir ülke bakanı belediye başkanı ile küs ? yahu millet yetkisi verilmiş kurumlar küser mi? kurumlar kavga eder mi? milletin devleti bu yahu.yetkiyi  kaldıramıyorsan istifa et git.