E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Kanal İstanbul öncelik değil---

İmamoğlu: Kanal İstanbul öncelik değil

İmamoğlu: Kanal İstanbul öncelik değil
26 Ocak 2019 - 06:46 borsagundem.com

Bahçelievler'de projelerini anlatan CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesinin öncelikleri olmadığını açıkladı

İstanbul Bahçelievler’de seçim çalışmaları yürüten ve halka projelerini anlatan CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Ben 100 sorunun içinde Kanal İstanbul’a rastlamadım. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil” dedi.

Esnaf ziyareti sırasında Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nda bulunan partililer de İmamoğlu’na selam verdiler. İmamoğlu girdiği bir dükkanda döner kesti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suat tosun26 Ocak 2019 19:55

    Kanal istanbul zengini daha zengin etme projrsidir.istanbulu daha fazla insanin girmesi yasanilmasi imkansiz hale getirilmesidir.ulkeye uretim lazim .fabrikalar acilmasi gerek.ciftciye destek lazim.ulke hic gormedigi gida bahaliligina gitmistir.aklinizi basiniza toplyan gelecege dusunurek oy kullanin.

  • Kanalkanal26 Ocak 2019 17:26

    Kanal ist zengini daha zengin etme projesidir, ulke issizlikten kirilirken ne kanali fabrika acin istihdam saglamak icin , gecen secim projeside millet bahceleriydi , iyi yuvarlaniyirmuyuz ..

  • Kaçan Grup26 Ocak 2019 15:46

    Kanal İstanbul yandaşlara rant yaratmak için önemli.

  • erol g.26 Ocak 2019 13:55

    İSTANBUL'A KANAL YAPILMASINI İSTEYENLER CUMHUR ADAYINA OY VERSİN-KANAL YAPILMASINI İSTEMEYENLER CHP ADAYINA OY VERSİN BÖYLECE REFERANDUMA GEREK KALMADAN HALKIN İSTEĞİ GERÇEKLEŞMİŞ OLUR

  • Kanal26 Ocak 2019 11:25

    Israfa ve rant ekonomisine gerek yok zaten. Istanbula bahcesehire once metro lazim kanal degil

  • abdullah 26 Ocak 2019 13:24

    kanal emperyal güçlere kafa tutmaktır. kişisel menfaatlerden başka bir şey düşünemeyenler bunu anlamaz büyük düşünürsen büyürsün basit düşünürsen ezilirsin herkes sana darbe yapmak ister gezi olayları gibi olaylara maruz kalırsın faiz %40 lara çıkar işsiz kalır aç gezersin

  • bbb26 Ocak 2019 10:59

    Şimdiden kaybettin.