E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı---

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı
18 Ağustos 2016 - 08:41 borsagundem.com

İhlas Holding CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı Cahit Paksoy, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklandı.

Fethullah Gülen'in bankası Bank Asya'yı kurtarmak için işadamlarından para toplayan Cahit Paksoy, dün gözaltına alınmıştı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadale Şubesi'nin yürüttüğü soruşturma kapsamında ifadesi alınan Paksoy nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İhlas Holding'ten açıklama

İhlas Holding AŞ'den dün yapılan yazılı açıklamada, Cahit Paksoy'un şirketle ilgili bir nedenden dolayı gözaltına alınmadığı ifade edilerek, "Cahit Paksoy şirketimizde 18.04.2016 tarihinde çalışmaya başlamıştır ve haberdeki iddia da bu dönemi kapsamamaktadır." ifadelerine yer verildi.

TUSKON'a FETÖ operasyonu! Ünlü patronlara gözaltı

 

Faruk ve Nejat Güllüoğlu'na FETÖ operasyonu

 

İhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i18 Ağustos 2016 12:06

    şirketin ismi Türkçe yönetici Türk nası oluyor da CEO deniyor Tükkçe anlamını yazsanıza yabancı olunca ne oluyor daha mı bilgili oluyor lütfen Türkçe makam ismi yazınız.

  • dikkat..18 Ağustos 2016 09:43

    bu paksoyu da ihlasa ajan olarak sokup proje icabı iş çeviriyor oalbilirler. adam genel kurulda kar edecek felan demiş.. belkide ihlas hisselerini fetö örgüt elemanları topladı ve bu fetö karşıtı ortamda bile ona zıt gözüken holdinglerden nemalanacaklardı. çok dikkatli olmak ve geniş açıdan düşünmek lazım..