E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı'ndan '30 Ağustos Zafer Bayramı' açıklaması---

İçişleri Bakanlığı'ndan '30 Ağustos Zafer Bayramı' açıklaması

İçişleri Bakanlığı'ndan '30 Ağustos Zafer Bayramı' açıklaması
23 Ağustos 2020 - 12:57 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığınca ''30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarının Yasaklandığı'' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine ilişkin valiliklere genelge gönderdi. Pandemi nedeniyle bazı programlara katılımcı kısıtlaması getirildi, bazı programlar da yapılmayacak.

Valilklere gönderilen yazıda, kalabalıklara neden olunmaması için tedbir alınması ve çeşitli kısıtlamalara gidilmesinin istendiği söylendi.

Corona virüs salgınının yeniden ivme kazandığı belirtilerek, bakanlığın resmi dini bayram gibi bir ayrım gözetmeden salgın tedbirlerini tüm etkinlikler için benzer şekilde aldığı vurgulandı.

Valiliklere Zafer Bayramı kutlamalarına ilişkin gönderilen genelgeye göre, etkinlikler belirlenen kurallar çerçevesinde yapılacak ve en kısa sürede tamamlanacak.

Çelenk sunma töreni ve şehitlik ziyaretleri asgari katılımla gerçekleşecek. Bunun dışındaki resepsiyon gibi yüz yüze etkinlikler yapılmayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ye23 Ağustos 2020 15:16

    Atatürk adını anlamam yarışı başlar yine : )) Yunan kazansa daha iyi olan biri çıkar... ATatürk ne yaptı ki ? diyen biri çıkar... Osmanlının yıkılışını mı kullucaz diyenleri görücez : )) Geleneksel polpmik hukumeti... Millete yasak olsada, 23 Nisan akıllardan çıkmadı. O bakımdan Atatatürk unutturulmaya çalışsada, annımız yasaklandı, kitaplardan bazı reimler çıakrtıldı, ismi geri plana alınmaya çalışıldı. Bu millet Kurucu lideri asla unutmaz. Atatürk ile rakipleşip oy mu toplanmak isteniyor ? yoksa Atatürk gerçekten bazı bir avuç kişi için düşman mı ? Malum fetocularda Atatürk den rahasızdı. Feto siyasi güçle iktidara çıakrttığı kişilere verdirttiği emirlerle ATatürk den rahatsızlığını belirtmişti. Siyasetin heryeşe bulaştığı bir ülke asala demoktatik olamaz. sistem cumhur olsada, mevlis olsada, koalisyon olsada. Türkiyede siyaset = krallık yapılmaya çalışılıyor. Ağustos ayındada bunu bir kezdaha göreceğiz. Kırallık 

  • Bika23 Ağustos 2020 13:16

    Ayasofya açılışında Covid-19 yok muydu!