E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanı'ndan patlamayla ilgili kritik açıklama---

İçişleri Bakanı'ndan patlamayla ilgili kritik açıklama

İçişleri Bakanı'ndan patlamayla ilgili kritik açıklama
09 Temmuz 2020 - 15:12 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sakarya'da patlamanın meydana geldiği noktaya ulaştı. Soylu burada son duruma dair önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sakarya'da patlamanın meydana geldiği noktaya ulaştı. Soylu burada son duruma dair önemli açıklamalarda bulundu. Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

Buraya 30 KM'lik mesafede geçen hafta gerçekleşen patlamadan sonra o patlayıcıların orada bulunmaması kararı alındı. Yaklaşık 15 tonluk patlayıcı geçen haftadan beri ordan taşınmaya başlandı. Havai fişek oldupu için orası ormana yakın olduğundan burada yapılması gerektiğinie arkadaşlarımız karar verdi. O nedenle burada patlatma işlemi gerçekleştirilecekti. Son 1, 1,5 tonluk patlatmaya hazır havai fişek varken bu olay meydana geldi.

Kamyonun şoförü arkadaşımız ağır yaralı. Diğerlerinde hayati tehlike yok. Kocaeli'ye sevkedilen de hafif bir yanık var. Adli ve idari soruşturma sürüyor.

Sakarya'daki şiddetli patlamada şehit sayısı 3'e yükseldi

Sakarya'daki patlama alanından görüntüler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa09 Temmuz 2020 22:27

    bi sahiden utanın da istifa edin onurlu bir insan gibi diyeceğim ama neredeeee....

  • can bu can.09 Temmuz 2020 20:59

    yağmurdan, gece rutubetinden nem alıp ıslanan  barutun patlayabileceğini bilmeyen liyakatsız ,cahil, toplama emrinin veren sözde makam sahipleri. askerlikte mi yapmadınız.o gariban askerleri canından ettiniz.yazıklar olsun.

  • can bu can.09 Temmuz 2020 20:58

    yağmurdan, gece rutubetinden nem alıp ıslanan  barutun patlayabileceğini bilmeyen liyakatsız ,cahil, toplama emrinin veren sözde makam sahipleri. askerlikte mi yapmadınız.o gariban askerleri canından ettiniz.yazıklar olsun.

  • Mucise Reis ;)09 Temmuz 2020 18:34

    Gerçekten amatörlük. Savaşda yara alan cephaneliklerde gereksiz mühimmat, gelecek asıl güçleri korumak için olduğu yerde imha edilir. üzerine ağaç kesersin, odun, tahta atarsın, vb. vb. sonra oradaki mühimmtatı hep taşımadan imha edersin. yıl 2020, bir sürü kimyasal, bir sürü alternatif ürün ve bu alanda uzman ekibi olan ülkemizin HANGİ EMİR VE KİŞİLERİN TALİMATI İLE gereksiz bir nakliye ve imha emri aldığını merak ediyorum. Çünkü HANGİ UZMAN VE UZMANLAR bu ıskartaya düşen kontrolsüz havai fişekleri nakletti ? izin verdi ? ki, orada ne diye depolama yapıldı ? gün gün imha neden olmadı ? bazıları sonradan o ürünleri kullanmayımı umdu yoksa? siyasi ayda görsel vb şow günleri için mesela 15 TEMMUZ için ? Gerçekten büyük soruşturma yapılmalı. izin verenler, toplolatanlar, neden  imhayı gun gun yapmayanlar vb. vb. TBMM acilen araştırm akomisyonu kurmalı akepe+mhp yine kabul etmez ya.. Can kaybı verdik gene.. : (

  • Urla09 Temmuz 2020 16:08

    Tam anlamıyla sorumsuzluk. Bir çeşit cinayet