E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİbrahim Kalın'dan 'Suriye'ye operasyon' açıklaması---

İbrahim Kalın'dan 'Suriye'ye operasyon' açıklaması

İbrahim Kalın'dan 'Suriye'ye operasyon' açıklaması
14 Ocak 2023 - 21:21 borsagundem.com

İbrahim Kalın, Türkiye'nin “maruz kalınan tehdit seviyesine göre" Suriye'ye operasyonun "masada hala bir seçenek” olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fransız AFP haber ajansı da dahil, bir grup yabancı medya temsilcisi ile İstanbul'da görüşerek Ankara'nın uluslararası gündeme ilişkin görüşlerini açıkladı. Türkiye ve Suriye'nin normalleşme dönemine girmesinin ardından Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan "askeri operasyon" açıklaması geldi.

VOA Türkçe'de yer alan habere göre, Ukrayna'da savaşı "ne Rusya'nın ne de Ukrayna'nın kazanacağını" belirten Kalın, Türkiye'nin barış için arabulucu olmak istediğini, genel barış olanaklı değilse, "yerelleştirilen ateşkesler" elde etmek için çalışacaklarını açıkladı.

İbrahim Kalın, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmesi önündeki Türk vetosuna ilişkin de "Türkiye'nin Mayıs ayında yapılması beklenen seçimlerden önce İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik tekliflerini onaylamak için süresinin daraldığını" da sözlerine ekledi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esat'ın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yaptığı operasyonları sona erdirmesini istemesinin ardından İbrahim Kalın'ın, "maruz kaldığımız tehdit seviyesine göre operasyon masada hala bir seçenek”  açıklaması dikkat çekti.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Suriye ile görüşmesi açıklaması

 

Suriye'nin kuzeyinde 8 terörist etkisiz hale getirildi

 

MİT'ten Suriye'de nokta atışı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )15 Ocak 2023 22:15

    EYT durumuna döndü operasyonda... EYt hadi seçime endekli bir yapı olarak kullanılacak... suriye operasyon için böyle bişe düşünmek istemiyorum... Ama yapılanları görünce hiçde şaşırmam...

  • baran15 Ocak 2023 13:11

    Bir karaktersiz yine çıkmış tabi bildiğiniz gibi bu aşşğılık fetoşçu her zaman ki aşşğılık karakterini bielli etmiş.  Israrla Suriye de ki terör yapılanmasına karşı çıkmayıp çıkanlara da hakaret edecek kadar köpek!  15 temmuz da yediği köteği bir türlü unutamıyor.  

  • xyz15 Ocak 2023 13:04

    Bir senedir Suriyeye gireceğiz ve bir gece ansızın gelebiliriz masalı dinliyoruz. Devlet davul zurna çalmaz. Planlar ve yapar. Tombaladan devlet adamı olursa devlet ciddiyetide bu kadar olur. Sonra kimse seni ciddiye almaz.

  • mucise reis:)15 Ocak 2023 15:31

    kucucuk kus beyninle akil veriyorsun devleti yonetenler neyi nezaman yapacagini iyi bilir merak etme

  • AHMET ÖZBİR14 Ocak 2023 22:50

    REİS SEVDALILARI artık acımasız KARAR alma günüdür. Bir tek askerimizin ve sivil vatandaşımızın ölmesine asla TAHAMMÜLÜMÜZ yok. Gerekeni yapın, korkunç bir şekilde ACIMASIZ olun. 50 kilometrekare Irak ve Suriye topraklarına girin ve oradan en az 50 yıl çıkmayın. TERÖRÜN KÖKÜNÜ KURUTAN YİĞİTLERİN YANINDAYIZ.

  • baran15 Ocak 2023 14:55

    Aşağıdaki sersem kuyruk acın çok mu?  Hep beni taklit etmeye kalkıyorsun. Aşşağılık soytarı olduğunu göstermek zorunda mısın? İnsan yüzüne çıkacak halin mi kaldı?  Kendine göre haklısın tabi!  

  • baran15 Ocak 2023 13:00

    Sallama maaşlı trol. Maaşlı EBABIL.

  • Git15 Ocak 2023 01:05

    Yazmakla olmaz önden sen git .....

  • liberal14 Ocak 2023 23:33

    reiz sevdalilarimi????... ya yalaka ya cikarci ....