E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHürriyet basında çıkan haberlere açıklama yaptı---

Hürriyet basında çıkan haberlere açıklama yaptı

Hürriyet basında çıkan haberlere açıklama yaptı
10 Nisan 2017 - 09:45 borsagundem.com

Hürriyet Gazetecilik, haftasonu basında yer alan haberlere ilişkin detaylı açıklama yaptı.

Türkiye'nin önde gelen basın-yayın kuruluşu Hürriyet Gazatecilik için haftasonu bazı basın organlarında "Katarlılara satılıyor"şeklinde haberler yer aldı.Ayrıca uzun yıllar Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış olan Vuslat Doğan Sabancı'nın istifası yer aldı.

Hürriyet bu gün bu iki haber içinde açıklama yaparak gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Şirketin KAP açıklaması şöyle: 

Hafta sonunda bazı basın yayın organlarında ve medyada yer alan, "Şirketimiz'in ve/veya Hürriyet Gazetesi'nin satıldığı" yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Mevcut durum itibariyle bu kapsamda alınan bir Yönetim Kurulu Kararı bulunmadığı gibi, yapılan herhangi bir çalışmada bulunmamaktadır.  

Diğer taraftan,  yine hafta sonunda bazı basın yayın organlarında ve medyada yer aldığı şekliye,Vuslat Sabancı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa ettiği şeklindeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Doğrusu şu şekilde olacaktır; 30 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda seçilen Yönetim Kurulumuz henüz görev dağılımı yapmamış olup, Yönetim Kurulumuz'un yapacağı görev dağılımı sonrasında Vuslat Sabancı Yönetim Kurulumuz'da "üye" sıfatı ile görevine devam edecektir.    

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 4,57
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)