E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıHSBC'den altın analizi---

HSBC'den altın analizi

HSBC'den altın analizi
05 Aralık 2023 - 13:58 borsagundem.com

HSBC'nin değerli metaller baş analisti James Steel, "Dalgalı bir piyasa aynı zamanda belirsiz bir piyasadır. Altındaki yukarı yönlü ivme köreldi ama kesinlikle tersine dönmedi. Geniş ve değişken bir işlem aralığı bekliyoruz" dedi.

HSBC'ye göre, altın fiyatları son haftalarda hızla yükseldi ve tüccarların değişen küresel ekonomik sinyallere tepki vermesiyle dalgalı seyretmeye devam edecek.

Cuma günü ons başına 2,089.70 dolarla rekor seviyeye ulaşan altın vadeli işlemleri şu anda ons başına 2,025 dolar seviyesinde.

Fiyatlar son derece dalgalı seyrediyor ve üç hafta içinde 150 dolarlık bir aralıkta hareket etti.

HSBC'nin değerli metaller baş analisti James Steel, "Dalgalı bir piyasa aynı zamanda belirsiz bir piyasadır. Altındaki yukarı yönlü ivme köreldi - ama kesinlikle tersine dönmedi - geniş ve değişken bir işlem aralığı bekliyoruz" dedi. Steel, altının ons fiyatının 2.000 doların üzerinde yeniden güçlenebileceğiri ancak yüksek fiyatlar nedeniyle fiziki alımların zorlanabileceğini de sözlerine ekledi.

Zirveden dönen altın fiyatlarında temkinli seyir

 

Altın ETF'sine son 20 ayın en güçlü girişi gerçekleşti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)