E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse ve tahvil fonlarına giriş sürüyor---

Hisse ve tahvil fonlarına giriş sürüyor

Hisse ve tahvil fonlarına giriş sürüyor
07 Mayıs 2021 - 11:23 borsagundem.com

Bank of America (BofA), global hisse senedi ve tahvil fonlarına sermaye girişinin devam ettiğini bildirdi.

BofA'nın EPFR (Gelişen Piyasalar Fon Araştırma Kurumu) verilerinden derlediği rapora göre 5 Mayıs haftasında global hisse senedi fonları 18,5 milyar dolar, tahvil fonları 13,5 milyar dolar sermaye çekmeyi başardılar.

5 Mayıs haftasında global altın fonlarına sermaye girişi ise, 1,6 milyar dolar ile son 3 ayın en yüksek seviyesinde gerçekleşti.

BofA bu raporla birlikte yaptığı değerlendirmede ise, FED'in güçlü ekonomik verilere rağmen teşvik vanasını açık tutmaya devam edeceğini söylediğini, ancak varlık alım azaltımının başladığı "kötü haberinin" yayılmakta olduğunu belrten BofA, ikinci ve üçüncü çeyrekte verilerine atıfta bulunarak, makro ekonomi ne kadar güçlü olur ise varlık azaltımının büyüklüğünün ve hızının o kadar yüksek olacağını savundu.

Bank of America: Küresel enflasyon krizi gerçekleşmeyecek

Buffett’tan 800 milyon dolarlık Bank of America hamlesi

Avrupa borsaları yükselişle açıldı

Yatırımcıların yeni stratejisi borsa yatırım fonları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halkbank07 Mayıs 2021 13:12

    20 May 2014 ...bir koyun kaybolsa müsebbibi benim. Bist 30 hisselerinde şirketler yatırımcılarına sahip çıkmıyor. Halkbankası yatırımcıları olarak hissemiz diğer yatırım enstüramanları ve tl karşısında değer kaybetti. Yönetim kurulu geri alım için talimat mı bekliyor. Bir hatada yapılabilir. Ama bedeli hiçbir zaman kurumu değersizleştirmek olmamalıydı. Bu hisse %75 le kimin elindeyse maliplasyonu önlemekte onun elinde. Bakın kriptolara sahipleri twiterden yatırımcı yönlendiriyor. Bizde ise bitmeyen baskı para kaybettiriyor.

  • Orgecan07 Mayıs 2021 11:50

    Orgeye 3 gündür İspanyol Boğaları girdi sanırım iyi kar ettik

  • wers07 Mayıs 2021 11:49

    sen thyao dan çıkan yabancıyı gördün mü ,, yabancı deliksiz satıyor ve yaz geliyor düşün