E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse almak için çok geç---

Hisse almak için çok geç

Hisse almak için çok geç
19 Şubat 2014 - 10:42 borsagundem.com

Yatırımcı Marc Faber, ABD hisselerindeki boğa yükselişinin sert düşüşler yaratabileceğini söyledi

Marc Faber, ABD hisselerine uzun süredir devam eden boğa yükselişinin kötü sonuçlanma riski olduğu uyarısı yaptı.

CNBC´ye konuşan Faber, "Sanırım artık ABD´de alım yapmak için çok geç." dedi.

Faber, beş yıldır hisselerin güçlü olduğunu söyledi ve "Mart sonu itibariyle son sekiz yılın ikinci en uzun boğa piyasasında olacağız. Bu uzun boğa piyasaları kötü biter." dedi.

"Şu anda ABD hisseleri almak için iyi bir zaman değil.” diyen Faber, bu seviyelerdeki bazı gelişen piyasa hisselerinin alımı için de erken olabileceğini, yatırımcıların uzun vadede para kazanabileceğini kaydetti.

Faber, "Gelecek 5-10 yıl için bu geçerli. Şu anda ABD yerine gelişen piyasalarda alımdan daha fazla kazanırım." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ercüment seven19 Şubat 2014 12:04

    İnanın tekfen hakkındaki sözlerinize tamamı ile bende katılıyorum.titaniğe binp batmış gibi hissediyorum bende kandimi.ama biliyorumki hak ettiği yerlere tekfen inşaat holding mutlaka gelecektir.

  • TEKFEN İNCELEYİN19 Şubat 2014 11:18

    SPK YA SÖYLÜYORUM TEKFEN HİSSESİ TAHTASINDA 245,490,980 LOTLUK İŞLEM YAPIP HİSSEYİ AŞŞAĞIYA BASIP MANÜPLE EDEN NEDEN TEŞHİR EDİLMİYOR.KOCA ŞİRKETT NEDEN BU DURUMA VE BASKIYA SEYİRCİ KALIYOR.HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ ULUSAL 30 A DAHİL EDİLEN VE İSTİKRARSIZCA HAREKETLERDE BUŞUNUP ENDEKSİDE YATIRIMCIYIDA MAĞDUR EDEN TEKFEN TAHTASINDAKİ SPEĞE NEDEN ULAŞILAMIYOR.SPK ,BİMER MEAL ATTIM ANCAK BİRDE BURDAN DUYURMAK İSTİYORUM.7.38 TL MALİYETİMLE ALDIĞIM HİSSE BU GÜN 4.80 LERDE CAN ÇEKİŞMEKTE.TATMAM DÜŞÜŞ OLACAKTIR YÜKSELİŞLERDE ANCAK HİÇ YÜKSELMEDEN RAMPA AŞŞAĞIYA GELDİ.