E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHelal otelde büyük skandal!---

Helal otelde büyük skandal!

Helal otelde büyük skandal!
08 Temmuz 2020 - 09:13 borsagundem.com

Yüzlerce kişi, Bodrum’daki bir otel için rezervasyon yaptırdı. Acente üzerinden ödemelerini yapan kişiler, konaklayacakları otel ile temasa geçtiklerinde gerçeği öğrendi.

Otelin isminin ve muhafazakar konseptinin değiştiğini öğrenen mağdurlar, ödedikleri paranın peşine düştü. Suçlamaların odağındaki otel sahibi ise acentanın kendilerini de dolandırdığını iddia etti. Bir kısmı yurtdışında yaşayan yüzlerce kişi, muhafazakâr ailelerin tatillerini yapabildikleri The Qasr Bodrum Otel’e rezervasyon yaptırdı. Ödemeler, otelin pazarlamasını yapan Arel Org. Dan. Tur. şirketine yapıldı. Tatilciler, iç turizmin başlaması ile birlikte rezervasyon yaptırdıkları otel ile temasa geçti. Ancak aldıkları yanıt ile şaşkına uğradılar. Otelin adı değiştiği gibi konsept de değişmişti. Otelde alkollü içki satışlarının da yapıldığı mekânlar da bulunuyordu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Anılan otelde tatil yapamayacaklarını düşünen tatilciler bu kez yaptıkları ödemenin iadesini istese de sonuç alamadı. Otelin sahibi M. V. E., konu ile ilgili Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Otelimizin pazarlamasını yapan Arel isimli firma, haberimiz olmadan çok sayıda kişiden para toplamış. Otelde konseptin değiştiği bilindiği halde bu satışlar yapılmış. Biz de, bu firmanın sahibi Taner A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Alacak davamız ise sürüyor. İcra takibi için acentenin adresine gidildiğinde ise, iş yerinin boşaltıldığı gördük. Şirket hakkında TÜRSAB’a da şikâyette bulunduk. Bu firma bizim dışımızda başka bir grubu daha 4-5 milyon lira dolandırmış” diye konuştu. Suçlanan acente Arel Organizasyon’a ise ulaşılamıyor. Telefon numaraları yanıt vermeyen şirketin geçen Mayıs ayında el değiştirdiği anlaşıldı. Şirket sahibi Taner A., sahibi olduğu tüm hisseyi Ankara Mamak’ta yaşayan Kasım C.’ye devretti. Tartışmaların odağındaki oteli yeni isim ve yeni konsepti ile işleten firmasın sahibi ise “Ortada bir mağduriyetin olduğu doğru. Ancak, bu durumun bizimle hiçbir ilgisi yok. Biz yine de insanların mağdur olmamaları adına kendilerine yardımcı oluyoruz. Otelde konaklamak isteyen ailelere kapımız sonuna kadar açık. Ancak, tüketicilerin ödedikleri paralarının iadesinin bizimle ilgisi yok” dedi

Patlamada ölen işçinin ailesine milyonluk dava

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)08 Temmuz 2020 23:32

    Haram otel istiyoruz. :D

  • Azad08 Temmuz 2020 13:12

    Helal Otel mi ? O ne ya . Bunun haramı da mı var  yoksa . Elbiselerle havuza giriliyor, üstüne kovayla su dök daha iyi

  • Ahmet 08 Temmuz 2020 12:33

    Özet. Helâl mübah Al-lah Peygamber Din Imam diyerek yediler memeleketi....

  • mantık08 Temmuz 2020 11:27

    Zıkkım satmak daha cazip olmuş belli ki!  Sen önceden otelin konseptinin değiştirdiğini neden açıklamazsın?  İnternetten   rezarvasyon yapıldığına göre bu duruma neden müdahale etmezsin?  Yani alenen kabahatlisin!  Ha hakim savcı ile aynı masada rakı tokuşturursun belki ama   yanına kalacağını sanma!  Böyle otellere ne olursa olsun insanlar itibar etmemeli!  Bugün seni aldatan yarın da bir şekilde başkasını aldatır.

  • turan08 Temmuz 2020 11:17

    oh olmus bunlarda sözüm ona müslüman elit kesim 

  • b08 Temmuz 2020 10:42

    hukuk yok. zengın ne derse o. devletten korkmak yok. aynısını  yurtdışında yap gör cezanın kralını otelını alırlar altından

  • mali 08 Temmuz 2020 09:53

    İnanç istismarı. Yazık.

  • Aks1508 Temmuz 2020 12:33

    İyide sanki diger oteller ve turizm şirketleri dolandırıcılık yapmıyor mu