E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHedef Portföy’den endeks üzerinde getiri hedefleyen yeni fon: FNT---

Hedef Portföy’den endeks üzerinde getiri hedefleyen yeni fon: FNT

Hedef Portföy’den endeks üzerinde getiri hedefleyen yeni fon: FNT
26 Ekim 2023 - 12:52 borsagundem.com

Hedef Portföy Genel Müdürü Ercan Güner, piyasaya sunulan yeni FNT fon ile ilgili, "Piyasaların sunduğu yüksek getiri potansiyeline ortak olmak isteyen tüm yatırımcıları davet ediyoruz" dedi.

Hedef Portföy, borsa endeksi üzerinde getiri hedefleyen yeni FNT – Model Hisse Senedi Serbest (TL) Fon’unu (Hisse Yoğun) yatırımcıların hizmetine sundu. Temel analize dayanarak hazırlanan fintables algoritması ile desteklenen FNT fonu bilançolara odaklanarak yatırım fırsatlarını en verimli şekilde değerlendiriyor. 20 Ekim’de ihraç edilen FNT fon hisse senedi yoğun fon olması sebebiyle yatırımcısına %0 stopaj avantajı sunuyor.

Sadece nitelikli yatırımcılara satışı yapılan fon, TEFAS’ta işlem görmesi sebebiyle tüm banka ve aracı kurumlardan alıma olanak sağlar.

“Birikimlerinizi hedefine ulaştırır” mottosuyla faaliyet gösteren Hedef Portföy tarafından 20 Ekim’de ihraç edilen FNT fona, ihracının ilk gününde 1899 yatırımcı sayısı ile 301.194.835 TL rekor talep gelmiştir. Temel analize dayanan Fintables özel algoritmasının seçtiği hisse senetlerine odaklanarak endeks üzerinde getiri hedefliyor. Teknolojinin sağladığı olanaklardan optimum seviyede faydalanan algoritma sayesinde yatırım fırsatlarını üst düzeyde değerlendiriyor.

“Yüksek getiri potansiyeline ortak olun”

Hedef Portföy Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Güner, piyasaya sunulan yeni fon ile ilgili şunları söyledi: “Yatırım yapılacak hisse senetlerinin seçiminde Fintables® algoritmasını kullanacak olan yeni fonumuz olan ‘FNT – Model Hisse Senedi Serbest (TL) Fon’unu (Hisse Yoğun)’ yatırımcılarımızla buluşturduk. Fintables® uygulamasının bilanço odaklı algoritmasının desteği ile temel analiz kullanarak yönetilen fonumuza piyasaların sunduğu yüksek getiri potansiyeline ortak olmak isteyen tüm yatırımcıları davet ediyoruz.”

Hedef Portföy hakkında:

Hedef Portföy Yönetimi A.Ş., 2012 yılından bu yana bireysel portföy yönetimi ve yatırım fonları kuruluş ve yönetimini gerçekleştirmektedir. Yönettiği portföy büyüklüğü Eylül 2023 itibariyle 40,3 milyar TL’ye ulaşan Hedef Portföy’ün; finans, teknoloji, sağlık gibi birçok alanda yatırımları bulunuyor. Hedef Portföy, 1996 yılından beri Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri olan ve 2011 yılında kurulan Hedef Holding kuruluşudur. Hedef Portföy, şu anda 41 adet Menkul Kıymet Yatırım Fonu, 9 adet Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve 3 adet Gayrimenkul Yatırım Fonu yönetmektedir. hedefportfoy.com.tr

Hedef Portföy, Katılımevim'de yüzde 5'i geçti

 

Hedef Portföy, Tuğçelik hissesi aldı

 

Hedef Portföy ile kurumlar vergisi avantajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)