E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP'li Pervin Buldan gözaltına alındı---

HDP'li Pervin Buldan gözaltına alındı

HDP'li Pervin Buldan gözaltına alındı
23 Aralık 2016 - 09:21 borsagundem.com

HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, gözaltına alınarak emniyete götürüldü

Meclis Başkanvekili HDP'li Pervin Buldan, hakkındaki bir soruşturmayla ilgili İstanbul'da evinde gözaltına alındı. Buldan, Bakırköy Adalet Sarayı'ndan ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı.

HDP Genel Merkezi, TBMM Başkanvekili ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan'ın bu sabah İstanbul'da evinde gözaltına alındığını açıkladı.

Buldan da Twitter hesabından ''Gözaltına alındım'' diye yazdı.

BAKIRKÖY ADLİYESİ'NE GÖTÜRÜLDÜ

Pervin Buldan, suçu ve suçluyu övmek ve terör örgütü propagandası yapmak suçundan hakkında açılan dava kapsamında Bakırköy Adalet Sarayı'nda talimatla ifade verdi. Pervin Buldan, ifadesini verdikten sonra Bakırköy Adalet Sarayı'ndan ayrıldı.

HDP Basın Bürosu’ndan yapılan ikinci açıklamada ise "Bu sabah İstanbul’daki evinden hukuksuzca gözaltına alınan TBMM Başkanvekili, İstanbul Milletvekilimiz Pervin Buldan, bırakıldı" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Heval24 Aralık 2016 18:32

    Bu haber yalanlandı hatta kamera kayıtları çıktı. Polis adliyenin istediği ve tebliği yapılmasına rağmen gelmeyeni mecburen ifade için alır. Buraya kadar normal. Ama Pervin in yaptığı polisin ev basıyormuş elinde kağıt bile olmadan evinden götürülmüş gibi göstererek görevlileri suçlamak batıda basında algı oluşturmak. Halbuki kamera görüntüleri bile çıktı kendi avukatları ile yürüyerek içeri giriyor. Çıkıştada beni hoplatarak aldılar diyor. İnanmayın bu habere.

  • :((23 Aralık 2016 10:05

    gunaydin. bunlara sokaklara mayin dosediginde niye sessiz kalindi??