E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP Avrupa'dan yardım istedi---

HDP Avrupa'dan yardım istedi

HDP Avrupa'dan yardım istedi
20 Kasım 2022 - 08:50 borsagundem.com

Türk savaş uçakları dün gece Suriye ve Irak'ta terör örgütüne hava operasyonları düzenledi. Operasyon sırasında ise HDP’nin Avrupa temsilciliği İngilizce bir mesaj yayınlayarak “Saldırılar durdurulmalı“ çağrısı yaptı.

Türkiye, Suriye ve Irak’ın kuzeyine yönelik hava harekâtı düzenledi. Terör örgütünün siyasi kolu HDP’nin Avrupa temsilciliği ise harekâtın ardından İngilizce yayınladığı mesajlda “Saldırılar derhal durdurulmalı” çağrısı yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" paylaşımıyla Suriye'ye ve Irak'ın kuzeyine yönelik hava harekâtının düzenlendiğini duyurdu.

PKK HEDEFLERİ VURULDU

İran-Irak sınırında yer alan Kandil dağı bölgesi ile Sincar'da tespit edilen PKK hedefleri, gece operasyon yapabilme kabiliyeti olan Diyarbakır 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı'na bağlı 181'inci Filo ve 182'in filodan kalkan F16 ile F4'ler tarafından lazer güdümlü milli füzelerle imha edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZCÜLÜĞÜ YAPTILAR

Harekâtın ardından ilk ses terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'den geldi. Terör örgütünün sözcülüğüne soyunan HDP, "Saldırılar derhal durdurulmalı" çağrısında bulundu.

"TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI BOMBALIYOR"

HDP'nin Avrupa temsilciğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Türk savaş uçaklarının Kuzey Doğu Suriye'deki bölgeleri bombaladığı belirtilirken, "Tüm saldırılar derhal durdurulmalı" çağrısında bulunuldu.

Suriye ve Kuzey Irak'a 'hesap zamanı' harekatı

 

İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 2 ölü, 3 yaralı

 

Suriye'nin kuzeyinde 6'sı sözde yönetici 15 terörist yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)