E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHazırlık maçında 2 kişi bıçaklandı!---

Hazırlık maçında 2 kişi bıçaklandı!

Hazırlık maçında 2 kişi bıçaklandı!
07 Eylül 2013 - 20:58 borsagundem.com

Lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Adanaspor ile Ceyhanspor arasındaki hazırlık maçında kavga çıktı...

Ceyhanspor'un sezon açılışında, taraftarlar arasındaki küfürleşme nedeniyle olaylar çıktı. Tribünde başlayıp sahaya sıçrayan olaylarda 2 kişi bıçakla yaralandı. Maç için güvenlik tedbiri istenmemesi ve stadyumda polisin bulunmaması olayların büyümesine neden oldu.
Bank Asya 1'inci Lig'de oynayan Adanaspor, lige verilen arayı değerlendirerek, Ceyhanspor'un sezon açılışı için organize edilen dostluk maçına gitti. Ceyhanspor'un ev sahipliği yaptığı maç Ceyhan Şehir Stadında saat 16.30'da başladı. İlk düdük ile birlikte gerginlik de kendini gösterdi. Taraftarlar arasındaki küfürleşme, maçın 5'inci dakikasında kavgaya dönüştü. Sahaya atlayan taraftarlar birbirine girdi. Saha ortasındaki kavgada, 20 yaşındaki Alaaddin Çelebi ile 17 yaşındaki Mustafa Aydar bıçaklandı.
Hazırlık amacı ile yapıldığı için polisten güvenlik tedbiri istenmeyen maç iptal edildi. Olaylar üzerine stada çok sayıda polis sevk edildi. Protokolde yer alan Eski Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü'nün araya girmesi ile kavga yatıştı. Çıkan olaylar sonrasında yaralananlar ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karışanlardan 2 kişi gözaltına alındı. Adanaspor taraftarları ve futbolcular polis eskortunda ve geniş güvenlik önlemi altında ilçe dışına çıkartılarak gönderildi.
Osman Yereşen Tesisleri'ne geçen Adanaspor, günü dinlenerek tamamlarken, antremanların süreceği kaydedildi.
(Skorer/Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)