E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHatay'da katliam gibi kaza: 13 kişi hayatını kaybetti---

Hatay'da katliam gibi kaza: 13 kişi hayatını kaybetti

Hatay'da katliam gibi kaza: 13 kişi hayatını kaybetti
06 Mayıs 2023 - 22:19 borsagundem.com

Hatay-Antakya kara yolunda TIR ile çarpışan bir kamyon, zincirleme trafik kazasına sebep oldu. Yaşanan feci kazada 12 vatandaş hayatını kaybederken, 31 vatandaş da yaralandı

Hatay'da TIR ile çarpışan kamyon karşı şeride geçip 11 araca çarparak durabildi. Kamyondaki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 12 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 31 kişi yaralandı.

İskenderun-Antakya kara yolunda sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen kamyon, Topboğazı mevkiinde bir çekici ile çarpıştı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, karşı şeride geçerek yol kenarında asker uğurlama töreni için bekleyen 9 otomobil ve 2 minibüse çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralananları hastanelere kaldırdı.

Kazanın ardından alev alan kamyon ve bir minibüsteki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bakan Koca: 12 vatandaşımız hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 31 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bakan Koca, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Antakya’nın Topboğazlı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir kamyonla otobüste yangın meydana gelmiş, 12 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3’ü ağır olmak üzere 31 vatandaşımız yaralanmıştır. Olay yerine 22 ambulans ve 3 UMKE Ekibi görevlendirilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralıların sağlıklarına en kısa sürede kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız. Her birine geçmiş olsun diyorum."

HATAY'DAKİ KAZADA YAŞAMINI YİTİRENLERİN SAYISI 13'E ÇIKTI

İskenderun-Antakya kara yolunda dün sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 DF 6798 plakalı kamyonun Topboğazı mevkisinde Mehmet Garip Şeyhanlı'nın kullandığı 16 ADD 920 plakalı çekici ile çarpıştıktan sonra karşı şeride geçerek yol kenarında asker uğurlama töreni için bekleyenlere çarptığı kazada yaralanan 31 kişi arasındaki Gülşen Koyuncu, kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren çekicinin sürücüsü Mehmet Garip Şeyhanlı'nın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Çin'de seyir turu kazası: 3 ölü

CHP'li vekil Ulaş Karasu, trafik kazası geçirdi

Pakistan'da Din İşleri ve İnançlar Arası Uyum Bakanı Şakur trafik kazasında öldü

Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi: Durumu ağır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)