E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHarris, İsrail'den işbirliği talep etti---

Harris, İsrail'den işbirliği talep etti

Harris, İsrail'den işbirliği talep etti
05 Mart 2021 - 08:20 borsagundem.com

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Harris ve Netanyahu yaptıkları telefon görüşmesinde, İsrail ve ABD arasındaki işbirliğini vurguladı.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ortaklığı ele aldı.

Harris'in, ABD'nin İsrail'in güvenliğine 'koşulsuz taahhüdünün' sürdüğünün altının çizildiği açıklamada, "Harris, İsrail'in son dönemde Arap ve Müslüman dünyadaki ülkeler ile yaptığı normalleşme anlaşmalarına güçlü desteğini dile getirdi ve İsrail ve Filistinlerin güvenliği, barışı ve huzuru artırmanın önemini vurguladı" ifadelerini kullanıldı.

İki ismin, İran'ın nükleer programı ve 'tehlikeli bölgesel davranışları' da dahil bölgesel güvenlik konularında iş birliği ve ortaklık konusunda yakın iş birliği konusunda mutabık kaldığına işaret edilen açıklamada, iki ülke arasında bilimsel iş birliği ve Kovid-19'u kontrol altına alma konularının da öneminin vurgulandığı aktarıldı.

Açıklamada, "Harris ve Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin İsrailli personel konusunda yargılama girişimlerine karşı duruşunu da belirtti" bilgisi paylaşıldı.

Biden Beyaz Saray'da iş dünyasının yöneticileriyle buluştu

 

ABD ve İsrail'den büyük tahrik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST05 Mart 2021 11:17

    Daha ne işbirliği israil in altına yatıyorsunuz.sizler destek vermeyin israil bir saatte işgal edilir.