E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'ün mal varlıklarına el konuldu---

Hakan Şükür'ün mal varlıklarına el konuldu

Hakan Şükür'ün mal varlıklarına el konuldu
12 Ağustos 2016 - 12:24 borsagundem.com

FETÖ'ye finansman sağladığı belirlenen Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlıklarına el konuldu

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Hakan Şükür ile babası Semet Şükür’ün FETÖ’ye finansal destek sağladıklarını belirlemesi üzerine mahkeme mal varlıklarına el konulması kararı verdi. Hakan Şükür ve babası Semet Şükür’ün tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu belirtiliyor.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında Hakan Şükür ile Sakarya’da müteahhitlik yapan babası Sermet Şükür hakkında gözaltı kararı verdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Hakan Şükür ile babası Sermet Şükür’e ait Adapazarı ve İstanbul’da bulunan evlerde arama yapıldı. Sermet Şükür yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Savcılık, Hakan Şükür ile Sermet Şükür hakkında res’en yakalama kararı aldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür’ün FETÖ’ye finansal destek sağladıklarını belirledi. Savcılığın başvurusunu inceleyen Nöbetçi SulhCeza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür’ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdinde ki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığıdeğerlerine el konulmasına karar verdi. Mahkemenin kararı tapu müdürlükleri, emniyet müdürlüğüne ve vergi dairelerine gün içerisinde tebliğ edildi.

BABA OĞUL GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür’ün yapılan ilk araştırmada gayri menkul zengini oldukları belirlendi. Hakan Şükür ve babasının Sakarya, Antalya, Bodrum, İstanbul Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece’de daireler, Adapazarı ve Sapanca’da bina, Kandıra’da arsaları olduğu tespit edildi. Sermet Şükür’ün, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 10 dönüm arsa üzerinde lüks villalar yaptırdığı belirlendi.

Hakan Şükür’ün, Adapazarı şehir merkezinde, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Sakarya Grup Başkanlığı’na bağlı vergi müfettişleri tarafından FETÖ soruşturması tarafından kapatılan bir dershanesinin de bulunduğu belirlendi. Hakan ve babasıSelmet Şükür’ün tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu ifade ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cenk12 Ağustos 2016 18:38

    o gece atılan bombaların kullanılan yakıtın vb her türlü masraf darbecilerden alınsın hepsinin mal varlıkları dondurulsun

  • kemal saygılı12 Ağustos 2016 17:56

    İslamı bozan ve hristiyanlık propagandası yapan bu kesimin hem başına hem de bağlılarına allahın tokadı üst üste iniyor. Daha inecek esas öbür dünyada inecek.. Bu dünyadakiler daha çok hafif kalır

  • kamil saygılı12 Ağustos 2016 17:51

    FETÖ duaları kabul almayıp darbe üstüne darbe yeyince allahtan ve peygamberden ümit kesti ve islam düşmanı batıya yalvarıyor artık beni teslim etmeyin tayyiba düşürün diye. Hey büyük allahım. Bu sahte mehdiye ve sahte kainat imamına inanıp ardından gidenlere acıyorum. Tabii hakan şüküre de...

  • Tarık12 Ağustos 2016 16:23

    Memleketin bir gecelik zararı 300 milyar tl bu fetöcüler yüzünden. Hepsinin malına el koyun zararı tazmin edin.

  • everest12 Ağustos 2016 16:01

    ver allahı m ver bunlara ver doymayanlara ver .......g....s.....

  • adalet12 Ağustos 2016 15:27

    bunlarla geçmişi olanlar ne kadar para götürmüştür. yazıklar olsun hepinize

  • kerküklü12 Ağustos 2016 14:47

    mübareklerin 2 yıllık kesilmiş hapis cezasını kim sümen altı yapmıştı tabiki hakan şükür

  • adam12 Ağustos 2016 14:46

    ya kardeşi ne olucak oda onun kasasıydı.

  • cahit12 Ağustos 2016 14:40

    milletten kurban paraları alıyorlardı millet bunlara zekat fitre kurban paraları veriyordu işte böyle bir oyun bunların yaptıkları doğru söylüyorsun. Bunları adam sanıyorlardı da bu sebeple bu paraları alıyorlardı milletten yada trtden

  • kenan12 Ağustos 2016 13:02

    trt bu adama spor yorumculuğu için 1 trilyon para veriyordu. nasıl bir oyundur bu