E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHaaland dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti---

Haaland dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti

Haaland dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti
25 Mart 2022 - 21:52 borsagundem.com

Dortmund'un yıldızı Haaland, Manchester City'den gelen haftalık 600 bin euroluk teklifi reddetti. Norveçli golcü bu teklifi kabul etmesi durumunda yıllık 30-31 milyon euro ücreti ile dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olacaktı

Dünya devlerini peşine takan Borussia Dortmund'un gol makinesi Erling Haaland, Manchester City'den gelen astronomik teklifi reddetti.

HAFTALIK 600 BİN EUROYU KABUL ETMEDİ

Sporx'in İspanyol gazetesi AS'tan aktardığı habere göre, Manchester City, Norveçli golcüye haftada 600 bin euro kazanacağı bir kontrat teklif etti. Sezon sonunda muhtemel transfer ihtimallerini görmek isteyen Haaland ise bu teklifi geri çevirdi.

Haaland çıldırmış olmalı! Dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti

REAL MADRID VE BARCELONA'DA PEŞİNDE

Haberde, Haaland'ın, İngiliz ekibinden gelen teklifi kabul etseydi, yılda 30-31 milyon euroyla en çok kazanan oyunculardan biri olacağı belirtildi. Genç golcünün ise bu yüksek teklife rağmen ikna olmadığı aktarıldı. Haaland'ın adı Manchester City dışında; Real Madrid ve Barcelona ile de anılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)