E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGöztepe: 2 - Beşiktaş: 1---

Göztepe: 2 - Beşiktaş: 1

Göztepe: 2 - Beşiktaş: 1
26 Ocak 2020 - 16:18 borsagundem.com

Süper Lig'in 19. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nun açılış maçında Göztepe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'de büyük düşüş yaşayan Beşiktaş'a bir darbe de Göztepe'den geldi. Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Göztepe'ye İzmir'de 2-1 yenildi, Sivasspor'un ardından ligde üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Halil Akbunar ve 45+2'de Borges attı. Beşiktaş'ın tek sayısı 38. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz ile geldi. Bu sonuçla birlikte Göztepe, yeni stadına 3 puan ile başlarken Beşiktaş, son 5 maçta 4. kez mağlup oldu. Göztepe puanını 29'a yükseltirken, zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş 30 puanda kaldı.

İLK 11'LER

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Borges, Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Serdar, Jerome

Beşiktaş: Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Rıdvan, Atiba, Necip, Diaby, N'Koudou, Boyd, Burak

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma Beşiktaş'ın vuruşuyla başlıyor.

4. dakika Berkan Emir'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Necip Uysal topu kafayla uzaklaştırıyor.

8. dakika Soner Aydoğdu'nun ceza yayı çizgisi üzerinden yaptığı sert vuruşu kaleci Loris Karius yatarak kontrol ediyor.

15. dakika Halil Akbunar'ın sağ kanattan ortasında Cameron Jerome altıpas içinde kafa vuruşunu yapamıyor ve top auta çıkıyor.

16. dakika Lamine Gassama'nın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Serdar Gürler'in şutunda top auta gönderiyor. Öncesinde de Serdar Gürler için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

20. dakika Göztepe, gole çok yaklaşıyor. Andre Castro'nun pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Serdar Gürler sağ ayağıyla yerden şutunu çekiyor ancak açıyı çok iyi kapatan Loris Karius gole izin vermiyor.

25. dakika GOOOLL!! Göztepe, Halil Akbunar'ın golüyle öne geçiyor. Douglas ile girdiği ikili mücadeleyi kazanan Serdar Gürler sol kanattan ceza alanı içine giriyor. Serdar Gürler'in yerden çıkardığı topa Halil Akbunar ön direkte şık bir topukla topu ağlara gönderiyor.

27. dakika Göztepe, 2. gole çok yaklaşıyor. Savunmanın arkasına sarkan Cameron Jerome sağ çaprazdan ceza alanı içine giriyor ve kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Cameron Jerome, topu soluna çekip şutunu çekiyor ancak kaleci Loris Karius mutlak bir golü çıkarıyor.

35. dakika Rakiplerinden sıyrılan Tyler Boyd sağ kanattan ortasını yapıyor ancak top oyun alanını terk ediyor.

38. dakika GOOOLL!! Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle maçta eşitliği sağlıyor. Burak Yılmaz, sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu kalecinin sağından ağlarla buluşturuyor.

43. dakika Berkan Emir'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Burak Yılmaz ön direkte topu karşılıyor.

45+3. dakika GOOOLL!! Göztepe, Celso Borges'in golüyle bir kez daha öne geçiyor. Serdar Gürler'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Celso Borges altıpasın sağından yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturuyor.

45+4. dakika Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ilk yarı Göztepe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eriyor.

46. dakika İkinci yarı Göztepe'nin vuruşuyla başlıyor.

48. dakika Serdar Gürler, sağ kanattan kazanışan köşe vuruşunu paslaşarak kullanıyor. Soner Aydoğdu, bekletmeden ceza alanı içine ortasını yapıyor ancak Beşiktaş savunması topu uzaklaştırıyor.

52. dakika Georges-Kevin N'Koudou'nun sol kanattan ortasında top doğrudan oyun alanının dışına gidiyor.

57. dakika Burak Yılmaz savunmanın arkasına sarkıp topla buluşuyor ancak ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

62. dakika Gökhan Gönül'ün pasıyla Tyler Boyd ceza alanı içinden vuruşunu yapıyor ancak savunmadan seken top kaleci Beto'da kalıyor.

69. dakika Stefano Napoleoni'nin ceza yayı gerisinden sol ayağıyla yaptığı vuruşta kaleci Loris Karius sağına giden topu yatarak kontrol ediyor.

73. dakika Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahası içinde yaşanan karambol sonrasında açılan topa Georges-Kevin N'Koudou vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri dönüyor.

80. dakika Halil Akbunar'ın sağ kanattan ortasında Serdar Gürler altıpas önünden kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta gidiyor.

84. dakika Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaşıyor. Cristian Titi'den topu çalan Burak Yılmaz ceza alanı içine kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Burak Yılmaz, sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak Beto gole izin vermiyor.

85. dakika Göztepe'nin hızlı hücumunda Domagoj Vida, Cameron Jerome'u faulle durdurunca sarı kart görüyor.

90+1. dakika Georges-Kevin N'Koudou'nun ceza yayının sağından yaptığı vuruşta top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

90+5. dakika Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma Göztepe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eriyor.

MAÇTAN NOTLAR

* Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a yenildikten sonra Abdullah Avcı ile göreve devam etmeme kararı alan Beşiktaş'ı Göztepe maçına Şenol Fidan çıkardı. Ligde ikinci devrenin ilk maçında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu maçın ilk 11'inden 6 farklı isimle Göztepe'ye karşı mücadele etti.

*Beşiktaş'ın 2001 doğumlu oyuncusu Rıdvan Yılmaz, bu sezon ilk Süper Lig maçına çıktı. Genç oyuncu geçen sezon Çaykur Rizespor maçında 88. dakikada oyuna dahil olmuştu.

*Göztepeli futbolcular "Geçmiş olsun Türkiye", Beşiktaşlı futbolcular ise "Ulusça yastayız başın sağ olsun Türkiyem" yazılı pankartlarla sahaya çıktı.

Müsabakadan önce Elazığ merkezli depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

*Müsabakayı takip eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, lösemi hastası çocuklar ve ailelerini misafir eden İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneğinin 9. evinin açılışına katıldığı bildirildi.

*Karşılaşmayı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELTEM GÜZELBAHAR26 Ocak 2020 21:44

    yarın hisse senedi güzel bir tavan çeker artık.

  • Mete26 Ocak 2020 18:49

    Yönetici maçtan sonra masa ya vurcakmis yumrugunu sen daha bu futbolcularla daha çok aglarsiniz ben aylardır diyom iş haça da hakemde değil formayı verdiginiz o sahislarda dağıtın onları gençlere verin formayı sizde aglamyin bizde buralarda rezil olmayalım beyefendi

  • Salih26 Ocak 2020 16:33

    Ey necip sen futbolcuysan ve o takımda seni oynatıyor larsa emin olun siz yöneticiler de en yakın zamanda defolup gidersiniz