E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGörgün: Saha Expo’da 10 binin üzerinde iş görüşmesi planladık---

Görgün: Saha Expo’da 10 binin üzerinde iş görüşmesi planladık

Görgün: Saha Expo’da 10 binin üzerinde iş görüşmesi planladık
25 Ekim 2022 - 21:32 borsagundem.com

Saha Expo Fuarı'nda açıklamalarda bulunan ASELSAN YKB Görgün, "Fuarda 590 yerli firma, 390 da yabancı firma var. Sadece bu sene Saha Expo’da planladığımız 10 binin üzerinde iş görüşmesi olacak" diye konuştu

ASELSAN (#ASELS) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Uluslararası Saha Expo Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

BloombergHT'ye açıklamalarda bulunan Görgün “Son zamanlarda özellikle savunma sanayisindeki gelişmeleri hep beraber tüm millet olarak takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı ve bu gelişmeleri sadece Türk milletinin değil, tüm dünyanın da takip ettiğini söyledi.

Görgün, oyun değiştiren teknolojileriyle, savaşta paradigmaları değiştiren ürünlerle gündemde olduklarını açıkladı.

Görgün, fuarın içeriği hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bu fuara uzun zamandır hazırlanıyoruz. Fuar ilk 3 gün sadece davetlilere, son gün ise halka açık olacak. Uluslararası anlamda da çok büyük bir ilgi var. Bir başbakan, 11 bakan, 30’un üzerinde genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanları seviyesinde delegasyon var. Fuarda 590 yerli firma, 390 da yabancı firma var. Sadece bu sene Saha Expo’da planladığımız 10 binin üzerinde iş görüşmesi olacak.

Türksat’la birlikte yaptığımız şu an Türksat 5B’de yer alan Aselsan’ın 2 ürünü var. Yerli ve milli ürün artık uzayda. 6A’da da yine çalışmalarımız olacak. Bunları daha kapsamlı hale getirebilecek bir mutabakat metnini imzaladık. Biz özellikle tedarikimizi yurt içinden yapmaya çalışıyoruz. KOBİ’lerle birlikte büyümeye gayret ediyoruz.”

ASELSAN 3. çeyrek net karını yüzde 224 oranında yükseltti

 

ASELSAN'dan 31,8 milyon dolarlık satış sözleşmesi

 

SSB ile ASELSAN arasında 1,49 milyar TL'lik anlaşma

 

ASELSAN geliştirdi: TSK envanterine eklendi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz26 Ekim 2022 13:37

    Dıngırdayacağına hisseye sahip çık. Bu işler konuşmakla olmaz. Şirketin itibarını beş paralık ettiniz. Yazıklar olsun.

  • xyz26 Ekim 2022 10:48

    SASA beș TL iken ASELS 15 TL idi. Şimdi SASA 100 TL nin üzerinde ASELS ise 30 TL civarında. Güya teknoloji şirketi. Şirket Cumhurbaşkanlığına bağlandı ondan sonra iflah olmadı. Tam bir arpalık. Resmen yerli ve milli diyerek uçacak kaçacak diyerek millet söğüşlendi. Hikayede bitti.

  • Asel26 Ekim 2022 09:37

    Para yatiriken iki kere dusun...pisman eder

  • xyz26 Ekim 2022 08:49

    Az laf çok iş. Dediklerin doğru olsa hisse buralarda sürünürmü. Yalnızca hizmet veren Türk Hava Yolları ASELS altındayken şimdi yüz TL nin üzerinde. Gerisini siz düşünün. Kağıta güven sıfır. Acaba bunun nedeni sizler olabilirmisiniz. ASELSAN arpalık olmuş. Liyakat sıfır. işe alımlarda kayırma had safhada. Sonuç ise ortada.

  • Ahmak group sizi 26 Ekim 2022 02:16

    Thy bak nerede sizin fiyatınız nerede ondan sonra çık buraya konuş...

  • Mucise Reis : )25 Ekim 2022 22:51

    Çok verimli projeler. Güze işbirlikleri.. Gelecek adına başarı gelecek. eski teknolojı satılıp, servis ağları ülkemize bağlanıp, yeni nesil ürünlerde satıla satıla güzel sermaye elde ediyor. ama  1 uçak satıp   10 kazanmak varken...  1000 satıp 10 kazanıyoruz.. Bu alanda biraz daha değerli ürünler projeler lazım sanki... Hala Atakları x ülke motor taktırmıyor diye satamıyoruz isteidğimiz ülkelere, 1 helikopter kaç projeye değer kar bırakıyor halbuki... yani yapacka çok iş var, acilen hıozlıc aukraynadan uzmanlar getirtilip şirketler kurdurulup bu iş rusya-ukrayna savaşı var ken çözülmeli. bir kere oldumu gerisi gelir...

  • pinokyo seni..25 Ekim 2022 22:19

    utanmaz adam senelerce yatırımcı süründürüyorsunuz hisseleriniz çöp fiyatında un fabrikaları bile hisse fiyatınızı geçmiş verdiğiniz temettü de sakız parası ne anlatıyorsun sen be...

  • 12325 Ekim 2022 22:17

    hadi artık uçman lazım

  • Fatih 25 Ekim 2022 22:08

    Onun için hissesi yerinde sayıyor