E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGlobal kapılarını protest sanatçıya açtı---

Global kapılarını protest sanatçıya açtı

Global kapılarını protest sanatçıya açtı
15 Ocak 2016 - 12:16 borsagundem.com

Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin dünya promiyeri, Global Yatırım’ın Karaköy’deki binasında gerçekleştirildi. Serginin onur konuğu Sümeyye Erdoğan’dı

Global Yatırım Holding’in kültür sanat hayatına kazandırdığı Global Karaköy binası kapılarını ilk kez sıra dışı bir sergiyle açtı. Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon  “The Art of Banksy”nin dünya prömiyeri Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkısı ve Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle İstanbul’da gerçekleştirildi.

Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman’ın ev sahipliğinde, bugüne kadarki en büyük Banksy koleksiyonu olma özelliğini taşıyan sergide, ünlü “Kırmızı Balonlu Kız”, “Hizmetçi” dahil 85 eser sanatseverlerle buluştu.

Misafirlerin kırmızı halı üzerinde karşılandığı, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen konuklarının ağırlandığı davetin onur konuğu ise Sümeyye Erdoğan’dı. Sergiyi gezip eserleri inceleyen Sümeyye Erdoğan, “Banksy’nin bu kadar çok eserini bir arada görmek beni çok etkiledi. Özellikle mülteciler konusundaki yaklaşımını gösterdiği eserler çok güzel. Bu sergiyi herkesi tavsiye ediyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)