E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGaranti Faktoring'den dev ihraç---

Garanti Faktoring'den dev ihraç

Garanti Faktoring'den dev ihraç
16 Aralık 2013 - 10:09 borsagundem.com

Garanti Faktoring’den 236 milyon TL’lik bono ihracını tamamladı

Garanti Faktoring, müşterilerinin ticari alacaklarının finansmanında kullanılmak üzere 236 Milyon TL tutarlı 178 gün vadeli bono ihracı gerçekleştirdi. 75 Milyon TL olarak planlanan ihraca gelen yüksek talep neticesinde, Şirket ihraç tutarını 236 milyon TL’ye artırdı ve talebin tamamını karşıladı.

Bono ihracı ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Garanti Faktoring  Genel Müdürü Hulki Kara; “Sermaye Piyasası Kurulu’ndan aldığımız izinler çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz ihraca çok yüksek miktarda talep geldi. Uygun koşulların oluşması üzerine, biz de ihraç miktarını artırarak 236 Milyon TL’ye yükselttik. Gelen talep, yatırımcıların Şirketimize olan güveninin önemli bir göstergesidir. Bono ihracını finansman kaynaklarımızı çeşitlendirmek anlamında çok önemsiyoruz. Bu nedenle, önümüzdeki dönemde de koşullar uygun oldukça bono ihracına devam etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)