E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGalip Öztürk inşaat işine girişti---

Galip Öztürk inşaat işine girişti

Galip Öztürk inşaat işine girişti
08 Şubat 2015 - 18:58 borsagundem.com

Metro Holding'in patronu Galip Öztürk, Batum'da inşaat sektörüne girdi

BURAK TAŞÇI - BORSAGUNDEM.COM
www.twitter.com/buraktasci


İşadamı Galip Öztürk Facebook'taki paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor.
Çocuklarıyla mutlu günler geçiren Galip Öztürk bu hafta okulların açılacak olması nedeniyle çocuklarından ayrılmak zorunda kaldı.
Bir süredir yurtdışında ikamet etmeyi sürdüren Öztürk, geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla Azerbaycan'ın Bakü şehrinde bulunmuş ve tarihi yerleri gezmişti.
Şimdi ise tekrardan Gürcistan'a dönen Galip Öztürk, burada inşaat işlerine yoğunlaştı. Temeli atılmış inşaatta baretli fotoğrafını Facebook'ta paylaşan Öztürk "Batum'da Pazar keyfi, inşaat tam gaz devam ediyor. Çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmak..." sözlerini yazdı. 
Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. tarafından Batum'da yapılan beş yıldızlı otel, 1 rezidans ve alışveriş merkezi inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 
Batum Türkiye'ye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta Gürcistan'ın özerk cumhuriyeti Acara'nın başkenti olan Karadeniz kıyısındaki liman kenti olarak biliniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Reality09 Şubat 2015 09:51

    Metro grubu ve Işıklar gurubu. bugune kadar kaç tane şirket açmışlar borsaya? halka açılırken toplamda ne kadar nakt toplamış bu şirketler? Nye bugun hepsinin kasası boş nakit yok? niye sonradan şirketler birleştirilip eritilip yenileri borsaya açılıyor? Niye onlarca yıldır onlarca şirketleri borsada hepsi yatırımcıya buyuk kaybettirmiş? bu kadar nakit toplarken niye borsadai şirketler hep özermaye eritiyor? halka açılırken şirketler nakit toplamıi, birde halka açıldıktan sonra patronlar hsse satarak toplamda ne kadar para ceplrine toplamışlar?

  • Kamu Hukuku09 Şubat 2015 08:44

    Bu adamın sicili çok kabarık, ne yaptığı inşaattan ev alınır ne de otobüsü ile seyahat edilir. Mümkün olduğu kadar bu adamdan uzak durmakta fayda var. Aksi durum yatırımcıların zararına olacaktır diye düşünüyorum. Zira, METRO veya AVGYO ya da diğer şirketlerine yatırım yapıp da çok iyi kazanç elde ettim diyeni duymadım aksine zarar ile o hisseden ayrılanları çok duydum.

  • mali muşavir09 Şubat 2015 07:18

    Onca yıldır yaklaşık 6 -7 tane şrket açmı borsaya. ve halka açılırken hepsinin kasası parayla dolmuş.birde bu kadar şirket borsaya açılırken toplam nekadar nakt kaynak edinilmiş acaba, bunu birileri ourup hesaplamalı! ama bugun hiç birşirketin kasasında nakit yok. hiç bir hissesi kar yaparak buyumemş, yatırımcıya kar dağıtabilmemiş. İlginç!

  • karadeniz09 Şubat 2015 07:15

    Bu adanıyor, gurcitan sudiarabistana flan buyuk yatırımlar yapıyor. boorsadaki şirketleri nye hiç para kazanmıyor kar dağıtamıyor.

  • zafer09 Şubat 2015 00:15

    avgyo da 6 tl mi yedi zehir zıkkım olsun

  • Talat08 Şubat 2015 21:48

    Artık, hisseleri yukarıları hedeflemeye başlayabilir. Bunun örneğini Mepet ile gördük...

  • rasim08 Şubat 2015 20:43

    akıllı adam vesselam.

  • cem08 Şubat 2015 19:46

    bunuda halka açar sonra bedelli yapar inşaatlarıda bedava getirir