E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaraylı futbolcular modaya uydu---

Galatasaraylı futbolcular modaya uydu

Galatasaraylı futbolcular modaya uydu
21 Mart 2020 - 09:48 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı futbolcular, korona virüs nedeniyle ortaya çıkan kriz nedeniyle kulübün geç ödeme yapmasını anlayışla karşılayacak. Üç kaptan Selçuk, Muslera ve Donk, bir maçlık primlerini tesis personeline dağıtacak.

Galatasaraylı futbolcular da Avrupa’daki modaya uydu. İtalya, İspanya, Almanya gibi ülkelerde bulunan oyuncuların kulübe ve çalışanlara yaptığı desteğin bir benzeri de Cim-Bom’da görüldü.

Sarı-kırmızılılar, kulüplerinin liglerin ertelenmesiyle beraber ekonomik yönden olumsuz etkileneceğini düşünerek aylık maaşlarının 1 ay geç ödenmesine ses çıkarmama kararı aldı. Galatasaraylı oyuncular, kulübün mali yönden sıkıntılı bir süreç yaşayacağını düşünerek, kesinlikle paralarının zamanında ödenmesi için talepte bulunmayacakları yetkililerle paylaştı.

Ayrıca Cim-Bom’un üç kaptanı Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Ryan Donk, kendi aralarında konuşarak, bir maçlık primlerini tesis personeline verme kararı aldı. Buna diğer futbolcuların de destek vermesi bekleniyor.

Böylece sarı-kırmızılı takım, koronavirüs nedeniyle kenetlenerek hem kulüplerine karşı yüksek aidiyet duygusuyla hareket edecek hem de büyük zorluklar içinde görevlerinin başında olan tesis personelinin yüzünü güldürecek. Oyuncuların zor dönemde kenetlenmesi karşısında teknik kadronun da çok etkilendiği öğrenildi.

(Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sinyor21 Mart 2020 22:01

    Şampiyonlar liginde Paris kalesine 1 tane isabetli top gönderemeyen takimin kaptanlarinin aylik aldiklari garanti para kac tl biliyor musunuz? Tahminimce 1 trilyon eski parayla (aylik aldiklari para)...yazik...

  • Kamil Kurtyemez21 Mart 2020 16:58

    İşte takım olma ruhu , helal olsun size kaptanlar

  • Emrah21 Mart 2020 16:08

    Bravo Selçuk İnan kulüpte çalışan işçilere primini vermen doğru davranış hak ediyor o çalışan işçi kardeşlerimiz.

  • musa21 Mart 2020 10:01

    süper lig ve yabancı futbolcuların türk ekonomisine ne katkısı var anlamış değilim. dolar ile maaş alıyorlar memleketin cari açığını artırıyorlar. ve bu takımların  avrupada hiçbir başarıları yok