E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın konuğu Gaziantep---

Galatasaray'ın konuğu Gaziantep

Galatasaray'ın konuğu Gaziantep
29 Ocak 2024 - 10:20 borsagundem.com

Galatasaray, Süper Lig'de bugün Gaziantep FK'yi konuk edecek. Peki Galatasaray-Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.  RAMS Park'ta yapılacak müsabaka, bugün saat 20.00'de başlayacak. Zirve mücadelesinde Fenerbahçe’nin kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan sarı-kırmızılı ekip, Gaziantep karşısında mutlak kazanmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Yardımcılıklarını Emin Tuğral ve Esat Sancaktar üstlenecek. Maçı beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. 

Süper Lig'de çıktığı 22 müsabakada 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 57 puan topladı. Gaziantep FK ise ligde oynadığı maçların 6'sını kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 11'ini kaybetti. Gaziantep temsilcisi, topladığı 23 puanla 23. haftaya 15. sırada başladı.

4 futbolcu kadroda yer alamayacak

Galatasaray'da 4 futbolcu, Gaziantep FK maçının kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, bugünkü maçta görev yapamayacak. Galatasaray'da Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu da müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Nelsson, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Icardi

Gaziantep FK: Nita, Mbakata, Arda, N'Koulou, Djilobodji, Morais, Furkan, Jevtovic, Maxim, İlker, Draguş

Sahasında 28 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 28 maçta mağlup olmadı. Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 28 mücadeleyi kaybetmedi. Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 26 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Evinde puan kaybetmeyen tek takım

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda. Bu sezon RAMS Park'ta çıktığı 11 maçı da kazanan sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde puan kaybetmedi.

Ligin en iyi savunma yapan takımı

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor. Süper Lig'de çıktığı 22 maçta 46 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 13 gol gördü. Yaptığı maçların 11'inde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

İstanbul'daki maçlar

Galatasaray, Gaziantep FK'ye karşı ev sahibi olduğu maçlarda mağlubiyet yaşamadı. Sarı-kırmızılı takım, İstanbul'da oynanan 4 maçın 3'ünü kazanırken, birinde berabere kaldı. Bu müsabakalarda 10 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 5 gole engel olamadı.

Galatasaray Sacha Boey'u resmen açıkladı! Rekor transferde bonus detayı

 

TFF'den Galatasaray ve Dursun Özbek'e iyi haber

 

Galatasaray, sahasında 3 golle güldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)