E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da mali kriz zirvesi---

Galatasaray'da mali kriz zirvesi

Galatasaray'da mali kriz zirvesi
05 Nisan 2020 - 10:17 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kurmaylar, zorlu günlerden en az hasarla çıkabilmek için düğmeye basıyor. Galatasaray yönetimi, salgın nedeniyle düşen gelirler sonrası alınacak ekonomik tedbirleri görüşmek üzere önümüzdeki günlerde bir tele-toplantı yapacak

Koronavirüs nedeniyle hazirandan önce liglerin başlaması beklenmezken ekonomik açıdan sıkıntı içindeki kulüpler de mali tedbirler için düğmeye bastı. Bunlardan biri de Galatasaray yönetimi… Takım bütçesini düşürmek için iki sezondur ciddi bir program yürüten sarı-kırmızılı kurmaylar, salgın sonrası daha zor günler yaşanacağını hesaba katarak Avrupa ekiplerinin izlediği politikayı uygulamak için harekete geçecek.

Özellikle sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan oyuncuların durumu, yıllık ücretler ve düşen gelirler konusunu görüşecek olan Mustafa Cengiz başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde bir tele zirve yapma kararı aldı.

TAKIMDAN İNDİRİM İSTENECEK

Takım kaptanlarından Selçuk İnan'ın her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildirmesi sonrası diğer oyunculardan da indirim beklentisine giren sarı-kırmızılılar, bu konuyu masaya yatıracak. Özellikle başta maaşları yüksek olan Falcao, Feghouli ve Muslera gibi oyuncuların durumu tartışılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman sinav06 Nisan 2020 23:33

    Ali Koç geçen sene 5 yıl avrupa ya gitmeyelim mali tablo düzentelim dedi Galatasaray yöneticiler mali tablosu çok iyi herkes kendi işine baksın dedi Carona geldi.

  • Musa06 Nisan 2020 03:18

    Vatana millete 1 kuruş karınız yok Bi batmadınız

  • Kral05 Nisan 2020 12:46

    Mac yok UEFA iptal etti kimse korkudan macada gitmez forma geliri yok sponsor yayinci bulunmaz artik parali isin ozu spor hisseleri artik cok daha sikintili isleri zor batiklardi zaten bundan sonrasi yaniklar ytd

  • Maskeler düştü05 Nisan 2020 10:25

    Paranız yokken çok açılmayacaktınız bu sizlere ders olsun zor günler için kasada en az 50 milyon dolar tutmak şart. Gerçeğı akp gibi ihtiyat akçeni yerseniz böyle batarsınız. Valla ne yalan söyleyeyim 2020 küresel ekonomik kriz gelmesi çok iyi oldu maskeler düştü kimin ne halt yediğini çok iyi gördük. Sizi artık devlet dahi kurtaramaz çünkü devleti de boşaltmışlar batacaksınız 😂