E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da kritik zirve, açıklama bekleniyor---

Galatasaray'da kritik zirve, açıklama bekleniyor

Galatasaray'da kritik zirve, açıklama bekleniyor
26 Ekim 2020 - 16:24 borsagundem.com

Çalkantılı bir dönemden geçen Galatasaray'da son günlerde yıldızı barışmayan Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi.

Galatasaray'da sessiz geçen transfer dönemi sonrası çalkantılı günler geçiren Başkan Mustafa Cengiz'in Salı günü düzenleyeceğini söylediği kritik basın toplantısı öncesinde sarı kırmızılı cephede hareketli saatler yaşanıyor.

Ligde bir dönem arka arkaya alınan başarısız sonuçlar ve tartışılan transfer politikası sebebiyle karşı karşıya gelen Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim, basın toplantısı öncesinde Hürriyet haberine göre, bugün bir araya gelerek kritik bir zirve gerçekleştirdi.

Türk Telekom Stadı'nda saat 15.30'da başlayan toplantıya Başkan Mustafa Cengiz, Teknik Direktör Fatih Terim, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal katıldı.

YARIN AÇIKLAMALARDA BULUNACAK

Başkan Mustafa Cengiz'in yarın düzenleyeceği toplantı ise merakla bekleniyor. Salı günü gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısından sonra basının karşısına çıkacak olan Mustafa Cengiz gündeme dair açıklamalarda bulunacak.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 6. haftasında 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklama ile ayrılık dedikodularına manidar bir cevap vermişti.

"Kaybettiğinizde suçlu tektir, kazandığınızda kazanan herkestir. Bizde de öyle oldu. Çeşitli defalar Galatasaray ve Galatasaray taraftarlarından kopartıldım. Her geldiğimde bir şekilde kopartıldım. Bu sefer gelirken söz verdim ve sözümü tutmaya çalışıyorum. Herkes bu durumda benim ne yapacağımı bilmesine rağmen aslolan Galatasaray ve taraftar olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin hesaplarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Ancak yine söyledim. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin hesaplarını, arkamdan planlarını bilmiyor değilim."

YUSUF GÜNAY'DAN AYRILIK İDDİALARINA CEVAP

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise deneyimli çalıştırıcının görevine Salı günü son verileceği yönündeki haberlere dün akşam nokta koydu.

Günay, "Bu haber uydurma. Fatih Terim ile bu sezon şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Böyle bir karar çıkmayacak. Salı günü toplantımız var doğru ama Fatih Terim'in görevine son verileceği haberleri tamamen asılsızdır."şeklinde konuştu.

Galatasaray'da kritik gün yarın!

Galatasaray'da kriz yaratan sözler: Derhal istifa etmeli

Cengiz: Galatasaray'a karşı kutsal bir savaş açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,51
En Yüksek: 9,88
En Düşük: 9,19
Değişim 1,17 %
FK: 28,44
PD / DD: -5,44
İşlem Hacmi 1.099.369.219
Toplam Adet: 115.872.936
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)