E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da kritik gün yarın!---

Galatasaray'da kritik gün yarın!

Galatasaray'da kritik gün yarın!
26 Ekim 2020 - 09:00 borsagundem.com

Galatasaray'da üyeler, taraftarlar ve Fatih Terim’in hedefindeki Başkan Mustafa Cengiz’in ekibinde bölünmeler yaşanıyor. Sportif A.Ş. ve kulüp yönetim kurulunun yarınki toplantılarında radikal kararlar alınabilir.

Yaz transfer döneminden beri suların bir türlü durulmadığı Galatasaray'da kriz yeni bir boyut kazandı. Sarı-kırmızılı camiada üyelerin, taraftarların ve Teknik Direktör Fatih Terim'in hedefinde yönetim var. Yönetim içinde de fikir ayrılıkları iyice kendini hissettirdi.

Gözler, yarınki yönetim toplantılarına çevrildi. Bazı radikal kararların alınmasının kimseyi şaşırtmayacağı konuşuluyor.

İşte Galatasaray'daki krizde son durum:

DİVANDA İSTİFA ÇAĞRISI

Yönetimin hedef tahtasına oturttuğu Belhanda, Erzurum'da sahaya kaptan olarak çıktı.
Fatih Terim’in “Taraftara söz verdim ve tutmaya çalışıyorum. Artık kimsenin ne arkasında ne de yanındayım” sözü, yönetim ile hoca arasındaki iplerin koptuğunu kanıtladı.

Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, yönetimin katılmadığı ‘online' toplantıda Başkan Mustafa Cengiz'e eleştiriler yöneltip istifa çağrısı yaptı.

CENGİZ YANIT VERECEK

Başkan adayı olması beklenen, divana yönetici değil üye sıfatıyla katıldığını açıklayan Kaan Kançal'a konuşma izni verilmedi.

Basketbol şubesinin eski yöneticileri Mahmut Recevik ve Ömer Cansever, Efes maçına isimleri listeye yazılmadığı için giremeyince yönetim bölündü. Sportif A.Ş. ve kulüp yönetim kurulunun yarınki toplantılarında ‘Terim'e yaptırım' gibi radikal kararlar çıkabilir. Başkan Cengiz'in de tüm eleştirilere yanıt vermesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)