E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da kritik tarih 8 Mayıs---

Galatasaray'da kritik tarih 8 Mayıs

Galatasaray'da kritik tarih 8 Mayıs
26 Nisan 2020 - 11:55 borsagundem.com

Ekonomik krizden çıkış yolu arayan Galatasaray Kulübü, oyuncu maaşlarında indirime gitme yolunu tercih etmişti. Galatasaray Yönetimi, tüm takımdan 8 Mayıs Cuma gününe kadar net bir cevap bekliyor.

Koronavirüs salgını sonrası liglerin ertelenmesi ve gelirlerin durmasıyla başlayan ekonomik krizden çıkış yolu arayan Galatasaray Kulübü, oyuncu maaşlarında indirime gitme yolunu tercih etmişti. Bu doğrultuda futbolculara çeşitli oranlarda maaş feragatı içeren yeni teklifler mail aracılığıyla gönderildi. Menajerlerle de görüşmeler yapan Sarı-Kırmızılılar, şu ana kadar herhangi bir olumlu geri dönüş olmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Galatasaray Yönetimi, tüm takımdan 8 Mayıs Cuma gününe kadar net bir cevap bekliyor. İndirimi kabul etmeyen oyuncuların satış listesine konulması da seçenekler arasında.

FIFA açık kapı bırakıyor

Kulüplerin bu finansal krizde kabul edilebilir ölçülerde sözleşme indirimine gitmesine FIFA da sıcak bakıyor. Ancak futbolcularla önce anlaşma yoluna gidilmesi gerekiyor. Yazılı teklifler de bu nedenle yapıldı ve cevaplar geldikten sonra daha net adımlar atılacak. Şu ana kadar sadece kaptan Selçuk İnan fedakârlığa hazır olduğunu resmen açıkladı. Muslera ve Falcao’nun da indirime sıcak baktığı yönünde iddialar var.

Falcao’nun indirimi kabul edip etmeyeceği merakla bekleniyor

34 yaşındaki Kolombiyalı yıldız Falcao’nun, 5 milyon Euro’luk yıllık garanti maaşında indirimi kabul edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

GSRAY: Derbinin galibi

Arda Galatasaray'a kaptan mı oluyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dr26 Nisan 2020 15:58

    Halı saha maçları daha keyifli şike yok kayırma yok onları seyretmek lazım paramızla cebimizde kalir

  • EKRİST26 Nisan 2020 15:20

    Fatih Terim den bu fedekarlığı neden beklemiyorsunuzda hep futbolculara yükseliniyorsunuz.balık baştan kokar.kendisi örnek olsun bakalım.mesela hiç üçret almayacağım veya 6 ay almayacağım desin.

  • DarkNight26 Nisan 2020 12:06

    Bu Sarlatanlari kimse seyretmez artik , millet gerceklerle yüzyüze geldi birdaha hic birsey eskisi gibi olmayacak.