E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Ergin Ataman depremi---

Galatasaray'da Ergin Ataman depremi

Galatasaray'da Ergin Ataman depremi
28 Mayıs 2017 - 15:42 borsagundem.com

Galatasaray Yönetimi son Efes faciasından sonra Ergin Ataman'ın biletini kesti. Basketbolda küçülmeyi planlayan sarı-kırmızılılar koç Ergin Ataman'ın da görevine son verecek.

Galatasaray Odeabank Başantreönü Ergin Ataman’ın sarı-kırmızılılardaki macerası bitiyor. Anadolu Efes’e çeyrek finalde yenilerek elenen Cimbom’da deneyimli koça büyük tepki var. Galatasaray yönetiminin önümüzdeki sezon basketbolda küçülmeye gideceği bilinirken, yönetimin Ergin Ataman’ın koltuğunu değiştirmeyi düşündüğü öğrenildi.

BÜTÇE DÜŞÜYOR
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basketbolda bütçeyi düşüreceklerini açıkladı. Özbek 10 milyon Euro tutarındaki basketbol bütçesini 4 milyon Euro’ya düşüreceklerini belirtti. Eurloleague şampiyonu olan Fenerbahçe’nin yanı sıra Galatasaray’ın bu politikası taraftarlarca iyi karşılanmıyor.

Basketbolda güvenilir kaynaklardan biri olan İsrailli gazeteci David Pick de, Galatasaray’ın gelecek sezon Ataman’la yola devam etmeyeceğini iddia etti. Galatasaray’la birlikte Türkiye’de şampiyonluk, Avrupa’da ise Eurocup zaferleri kazanan Ataman, sezon başında oyun kurucu tercihlerindeki hataları ve son dönemde taraftar grubuyla yaşadığı tartışmalar sebebiyle, taraftarın hedefi haline gelmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çok mu acıdı29 Mayıs 2017 07:02

    ne bu ataman düşmanlığı fener yalakaları? ananızdan emdiği sütü burnunuzdan getiriği için mi? o dandik bütçeyle Avrupa'dan ilk basketbol kupasını getirdiği için mi? ya gazetecilik yapın ya da kurbağalıdere'deki şer yuvasına gidip amigoluk.. ikisini birarada yapmaya çalışınca böyle şarlatanca yayın çıkıyor ortaya