E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’a 20 milyon euroluk Nelsson piyangosu---

Galatasaray’a 20 milyon euroluk Nelsson piyangosu

Galatasaray’a 20 milyon euroluk Nelsson piyangosu
04 Mayıs 2022 - 08:17 borsagundem.com

İspanyol basını, Sevilla'nın Danimarkalı stoper Victor Nelsson'u transfer etmek istediğini yazdı. 23 yaşındaki futbolcu için 15-20 milyon Euro civarında teklif yapılacağı söylendi.

İspanyol basınının iddiasına göre Sevilla, Galatasaray’ın gözde futbolcularından Victor Nelsson'a talip oldu. Endülüs ekibinin 23 yaşındaki futbolcu için 15-20 milyon euroluk bir teklif yapacağı söylendi. Galatasaray, önemli bir maddi katkı sağlayacak satışa sıcak bakıyor.

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın bildirdiğine göre Galatasaray Kulübü, diğer stoper Marcao için istenecek rakamı da belirledi.

Galatasaray, bu sezon başında Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya transfer ettiği Nelsson'u bu rakamlar karşılığında elden çıkarmaya sıcak.

TRANSFER OPERASYONUNU MONCHI YÜRÜTECEK

Süper Lig'de başarısız geçen sezonda Galatasaray’da iyi performans sergileyen isim olan Nelsson, 42 maçta görev aldı. Victor Nelsson için transfer operasyonunu bizzat kırmızı-beyazlıların Sportif Direktörü Monchi'nin yürüteceği öğrenildi.

Sevilla ile ikili ilişkileri iyi olan Galatasaray, son olarak Fernando'nun transferinde 4.5 milyon Euro'ya el sıkışmıştı.

YÖNETİMİN BELİRLEDİĞİ FİYAT: 20 MİLYON EURO

Nelsson’a Sevilla'nın talip olmasının ardından gözler bir diğer stoper Marcao'ya çevrildi. Geçen sezon transfer döneminde Napoli'ye transferi son gün yatan Brezilyalı savunmacı için yeniden girişimlerin bulunacağı öğrenildi.

Başkan Elmas ve yönetimi, 20 milyon Euro fiyat belirledi. Daha düşük tekliflere ret cevabı verecek olan Galatasaray, Avrupa'nın diğer kulüplerinden gelecek teklifleri bekliyor.

Galatasaray'da Torrent gemileri yaktı! İstifa yok, tazminat var...

Galatasaray'a bir başkan adayı daha!

Galatasaray'ın en istikrarlısı Victor Nelsson oldu

İki Rus ekibi Marcao'nun peşinde

Salman, Marcao'yu transfer listesine aldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)