E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Torrent gemileri yaktı! İstifa yok, tazminat var...---

Galatasaray'da Torrent gemileri yaktı! İstifa yok, tazminat var...

Galatasaray'da Torrent gemileri yaktı! İstifa yok, tazminat var...
04 Mayıs 2022 - 08:13 borsagundem.com

Son açıklamaları gündem olan Domenec Torrent'in istifa gibi bir düşüncesi bulunmuyor. İspanyol çalıştırıcının tazminatı ise yardımcıları ile birlikte 2.3 milyon euroyu bulduğu öğrenildi.


Süper Lig’de son olarak Sivasspor’a evinde 3-2 yenilerek 2 maçlık seriyi sonlandıran Galatasaray’da teknik direktör Dominic Torrent’in kadro tercihleri tartışılıyor.

Sarı-Kırmızılı kulüpteki 4. ayını geçiren İspanyol antrenör, henüz takımına istikrarlı şekilde iyi futbol oynatabilmiş değil… Maçtan sonraki basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu kaostan etkilendiklerini ifade eden Torrent, kalan 3 hafta öncesi oldukça stresli görünüyor.

İSTİFA GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ YOK

Mevcut başkan adaylarından hiçbirinin kendisiyle yola devam etmeyeceğini bilen tecrübeli çalıştırıcının istifa gibi bir düşüncesinin asla olmadığı ortaya çıktı. Gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Torrent, 1.5 milyon euroyu da cebine koyacak. İspanyol teknik adamla yolların ayrılması durumunda ise Sarı-Kırmızılılar, yardımcılarıyla birlikte Torrent’e yaklaşık 2.3 milyon euro tazminat ödeyecek.

Galatasaray'a bir başkan adayı daha!

 

Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu04 Mayıs 2022 17:33

    Cimbom sana söylüyorum, Fener sen anla demiş Torrent. Seneye İsmail Kartal ile devam etmezsen Ali Başkan, aynı durum senin de başına tekrar gelebilir. Yeter bu kurnazlara kaptırdığınız para.

  • İZZET BAŞ04 Mayıs 2022 13:00

     Yabancının yaptığı traş kafaya iyi gelir............HA HA HAAAAAAAAA...... (M)  (6)  :O 

  • Agah var04 Mayıs 2022 11:40

    Bu sözleşmeyi hazırlayan imza atan yöneticilere hesap soracaksın önce bıkmadımı bu klüpler bu paraları ödemekten bunlar nasıl yönetici kendi şirketinde böyle bir sözleşme yaparmı bu iş adamları

  • Burak 04 Mayıs 2022 09:37

    Keriz olmasaydılar. Ne olursa olsun terim kalmalıydı.

  • Tekno papaz 04 Mayıs 2022 12:32

    Bende olsam tazminatı almadan gitmem salak olmasalar bu kadar. Taraftarlara yazık bunların boşa saçtığı paraları taraftarlar ödüyor. Kesinlikle kulüplerin kişiler tarafından yönetilmesi lazım. Yani sahipliği olması lazım. Dernek yönetiminden çıkıp hepsi satılmazsa bu iş böyle gider. Orada da ne paralar dönüyordur. Neler oluyordur neler. Kanun koruyucular cesur olsa hepsini ortaya çıkarır ama neyse

  • Tekno papaz 04 Mayıs 2022 09:05

    Hangi kulüp olursa olsun böyle yönetilirse ki hepsi hemen hemen böyle resmî olarak batar. Milyonlarca taraftar olduğu için hala borsada tutarlar.

  • Kaçan Grup04 Mayıs 2022 08:52

    daha fazla para koparmaya çalış, acıma bunlara