E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yıldız futbolcuyla anlaşma sağladı!---

Galatasaray yıldız futbolcuyla anlaşma sağladı!

Galatasaray yıldız futbolcuyla anlaşma sağladı!
28 Ağustos 2021 - 09:00 borsagundem.com

Transferin hızlı takımı Galatasaray takviyelerini yapmaya devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim maç sonu yapılan basın toplantılarında transfer sinyali verirken sarı-kırmızılı takım genç isimle anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da yeni kadro yapılanlaması çerçevesinde yapılacak transferler ve ayrılıklar netleşmeye başladı. Uzun süredir Gedson'u yeniden kadroda katmak isteyen sarı-kırmızılı kulübün anlaşmaya vardığı isim ortaya çıktı.

Hem ligde hem Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Galatasaray, dün akşam Danimarka temsilcisi Randers'i 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı. E Grubu'nda İtalya'dan Lazio, Rusya'da Lokomotiv Moskova ve Fransa'da Olympique Marsilya Galatasaray'ın rakipleri oldu.

Galatasaray 'ın yeni transferlerinden Olimpiu Morutan'ın lisansı çıkarıldı. Jesse Sekidika'nın Belçika'ya transferi ile birlikte TFF listesine adını yazdıran Morutan'ın 3.haftada oynanacak Kasımpaşa maçında kadroda olması bekleniyor.

Galatasaray, Nijeryalı oyuncusu Jesse Sekidika'yı Belçika'nın Oud-Heverlee Leuven kulübüne kiraladığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın bir senelik geçici transferi konusunda Oud-Heverlee Leuven kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz" denildi.

Galatasaray bir taraftan Benfica’dan Gedson Fernandes’in durumunun netleşmesini beklerken diğer taraftan da alternatif ismi Hollanda’da buldu. Sarı-kırmızılılar, Sparta Rotterdam’ın 23 yaşındaki orta sahası Abdou Harroui ile anlaşma sağladı.

23 yaşındaki futbolcunun bonservisinin yaklaşık 3.5 milyon euro olduğu belirtildi. Oyuncunun sözleşmesinin 30 Haziran 2022 tarihinde sona ereceği biliniyor.

Merkez orta sahanın dışında sağ açık ve önlibero pozisyonlarında oynayabilen 1.82 boyundaki futbolcunun, güncel transfer piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Fas asıllı Hollandalı futbolcu, sosyal medyada Berkan Kutlu'nun paylaşımını beğenerek, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Bu gelişmenin ardından Galatasaraylı taraftarlar, Sparta Rotterdam ile bir yıl daha sözleşmesi olan orta saha oyuncusuna 'Come to Galatasaray' mesajları gönderdi.

Harroui, 24 Şubat 2018'de Sparta Rotterdam için ilk maçına AZ'ye karşı çıktı. Kariyerinde 158 maça çıkan Harroui, 34 gol atarken 21 de asiste imza attı. Hollanda Ligi'nde ise 60 maça çıktı. 10 gol ve 12 asist üretten futbolcu, Hollanda da U21 Takımı formasını da giyiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers maçının ardından yaptığı açıklamada, "Gedson Fernandes'i son ana kadar bekleyeceğiz ama olmazsa alternatiflerimiz var" demişti.

Sarı-kırmızılılar, Randers maçının ardından, pazartesi günü Süper Lig’de yapacağı Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Fatih Terim gözetiminde yapılan idmanda, önceki günkü karşılaşmada 90 dakika görev yapan futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve şut idmanın ardından çift kale maç oynadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,76
En Yüksek: 9,80
En Düşük: 9,47
Değişim 2,63 %
FK: 29,19
PD / DD: -5,58
İşlem Hacmi 175.512.166
Toplam Adet: 18.190.792
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)