E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray sezonu açtı---

Galatasaray sezonu açtı

Galatasaray sezonu açtı
01 Temmuz 2013 - 15:00 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 2013-2014 futbol sezonunu açtı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen sarı-kırmızılı oyunculara ilk günde bazı sağlık testleri ve kan kontrolleri yapıldığı bildirildi. 8 Temmuz Pazartesi gününe kadar İstanbul'da çalışmalarını sürdürecek Galatasaray, daha sonra İngiltere'nin Birmingham kentine giderek ilk etap kamp hazırlıklarını gerçekleştirecek. 13 Temmuz'da Shrewsbury Town ve 16 Temmuz'da Notts County ile hazırlık maçları oynayacak son şampiyon, bu maçların ardından İstanbul'a dönecek.

Galatasaray'da Albert Riera, Aykut Erçetin, Ceyhun Gülselam, Emmanuel Culio, Emmanuel Eboue, Emre Çolak, Eray İşcan, Erman Kılıç, Furkan Özçal, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Kazım Kazım, Mehmet Batdal, Nordin Amrabat, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Sercan Yıldırım, Yekta Kurtuluş, Yiğit Gökoğlan sağlık kontrollerine katılırken, Aurelien Chedjou, Burak Yılmaz, Didier Drogba, Fernando Muslera, Johan Elmander, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder'ın 8 Temmuz Pazartesi günü İngiltere'de kadroya dahil olacakları ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)