E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti---

Galatasaray MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti

Galatasaray MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti
31 Ekim 2020 - 19:00 borsagundem.com

Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü'nü evinde ağırlayan Galatasaray, 1-0'lık bir galibiyet aldı. Bu sonuçla Galatasaray ligde puanını 13'e yükseltirken, MKE Ankaragücü ise 1 puanda kaldı.

Maçın ilk dakikasında hakem Ali Şansalan maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Galatasaray başlıyor.

3. dakika: Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu kullanan Ömer Bayram'ın ceza alanına gönderdiği ortasında top kimseyi bulmuyor ve auta gidiyor.

7. dakika: Sol taraftan Marcelo Saracchi'nin ceza sahasına gönderdiği ortayı Zvonimir Sarlija karşılayıp topu uzaklaştırıyor. Sağ kanatttan kapılan topta Saba Lobjanidze'nin arka direğe gönderdiği ortayı Omar Elabdellaoui kafa vuruşu ile uzaklaştırıyor.

9. dakika: Galatasaray kontra atağında Ömer Bayram'ın sol kanattan ceza sahası içine yerden ortasını Erdi Dikmen karşılayıp topu kornere gönderiyor.

10. dakika: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Emre Kılınç'ın ceza alanına gönderdiği ortasında MKE Ankaragücü savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor. Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Torgeir Borven için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

12. dakika: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Emre Kılınç'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Jonathan Bolingi topu kafa vuruşu ile uzaklaştırmayı başarıyor.

13. dakika: Sol taraftan Marcelo Saracchi'nin ceza sahasına gönderdiği ortayı yerinden çıkan kaleci Ricardo Friedrich kontrol ediyor.

14. dakika: Kaptırdığı top sonrası Taylan Antalyalı'ya yaptığı müdahale nedeniyle Emre Güral sarı kart görüyor.

17. dakika: Ryan Babel'in sol kanat çizgiden yaptığı ortada altıpasta Erdi Dikmen riske girmeyip topu kornere gönderiyor.

18. dakika: Torgeir Borven'in atağa çıkarken Taylan Antalyalı'ya yaptığı müdahale nedeniyle Galatasaray ceza sahası dışından tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak. Serbes vuruşta topun başına geçen Ryan Babel'in şutunda baraja çarpan top kornere gidiyor.

19. dakika: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Emre Kılınç'ın ceza alanına gönderdiği ortasında MKE Ankaragücü savunmasının müdahalesi ile top yeniden kornere çıkıyor. Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Emre Kılınç'ın ceza alanına gönderdiği ortasında MKE Ankaragücü savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

20. dakika: MKE Ankaragücü gole Assane Diousse ile çok yaklaşıyor. Gelişen MKE Ankaragücü kontraatağında uzun pasla topla buluşan Saba Lobjanidze sağ kanattan arka direkte müsait olan arkadaşı Assane Diousse pasını aktarıyor. Assane Diousse gelişine sol ayağıyla yaptığı vuruş yan ağlarda kalıyor.

23. dakika: Sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Ömer Bayram'ın şutu yan ağlarda kalıyor.

25. dakika: Saba Lobjanidze'nin sağ çizgiden arka direğe gönderdiği ortasında Omar Elabdellaoui'nin müdahalesiyle Jonathan Bolingi'ye çarpan top auta gidiyor.

27. dakika: Sol taraftan Marcao'nun ceza sahasına gönderdiği ortayı Erdi Dikmen karşılayıp topu uzaklaştırıyor.

30. dakika: Sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Saba Lobjanidze'nin ortasında Galatasaray savunmasından dönen topta Assane Diousse'nin gelişine vuruşu tekrar Galatasaray Savunmasına çarpıyor ve top bir anda Jonathan Bolingi'nin önünde kalıyor ama şuttan önce ofsayt pozisyonunda olan Jonathan Bolingi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

33. dakika: Oghenekaro Etebo sağ çaprazdan sağ ayağıla gelişine yaptığı şut üstten auta gidiyor.

36. dakika: Sol taraftan kullanılan kornerde Saba Lobjanidze'nin ön direğe gönderdiği ortada Omar Elabdellaoui topu karşılayıp tekrardan kornere gönderiyor Emre Güral'ın pasında topla buluşan Saba Lobjanidze sağ çaprazdan çektiği şutu kaleci Okan Koçuk kornere çeliyor.

39. dakika: Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Saba Lobjanidze için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. Atakan Rıdvan Çankaya'nın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Saba Lobjanidze için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

44. dakika: Sol kanattan Marcelo Saracchi'nin ceza sahasına gönderdiği ortasında top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor ve top taca gidiyor.

45. dakika: Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor. Oghenekaro Etebo;'ya yaptığı faul sonrasında Assane Diousse sarı kart görüyor.

GOOLL!! Galatasaray Ryan Babel'in attığı gol ile MKE Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçiyor. Marcelo Saracchi sol kanatta topla birlikte ilerleyip ceza sahası içinde çizgide yerden ortasını yapıyor. Arka direkteki Ryan Babel ortayı gelişene sağ ayak içiyle net bir vuruşla topu ağlara gönderiyor.

Hakem Tugay Ali Şansalan ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Ryan Babel'in attığı golle Galatasaray MKE Ankaragücü karşısında 1-0 önde kapatıyor.

Golde asisti yapan Marcelo Saracchi'nin golde katkısı büyük. Hakem Tugay Ali Şansalan ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Ryan Babel'in attığı golle Galatasaray MKE Ankaragücü karşısında 1-0 önde kapatıyor.

46. dakika: Hakem Ali Şansalan ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk MKE Ankaragücü başlıyor.

48. dakika: Saba Lobjanidze'nin defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Torgeir Borven için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

50. dakika: Ryan Babel'in pasında sol kanttan bindirme yapan Marcelo Saracchi çizgiden yerden ortasını yapıyor ve Assane Diousse altıpasta topa müdahale edip uzaklaştırıyor.

51. dakika: Defansın arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Jonathan Bolingi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. Sol taraftan Marcelo Saracchi'nin ceza sahasına gönderdiği ortayı yerinden çıkan kaleci Ricardo Friedrich kontrol ediyor.

53. dakika: Karşılaşmada Marcelo Saracchi'in sakatlığı nedeniyle oyun kısa bir süre duruyor.

56. dakika: Galatasaray bu dakikalarda iki oyuncu değişikliğini birden yapıyor. sakatlanan Marcelo Saracchi'ni yerine Emre Taşdemir oyuna girerken, Mbaye Diagne'nin yerine Arda Turan oyuna giriyor.

57. dakika: MKE Ankaragücü Jonathan Bolingi ile gole çok yaklaşıyor. Kaleci Okan Koçuk gelen Ankaragücü baskısı sonrası hatalı bir pas veriyor ve Jonathan Bolingi bir anda kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Jonathan Bolingi sol ayağıyla kötü bir vuruş yapmasıyla top yandan auta gidiyor.

58. dakika: Jonathan Bolingi'nin sağ çapraz yerden yaptığı vuruş yandan auta çıkıyor.

60. dakika: Ömer Bayram'ın sol çaprazdan çektiği şut MKE Ankaragücü defansına çarpıp kornere gidiyor. 

61. dakika: Sol kanattan Emre Taşdemir'in ortasına iyi yükselen Christian Luyindama Michal Pazdan'ın üğzerinden kafa vuruşunu yapıyor ve top az farkla yandan auta gidiyor. 

62. dakika: Emre Güral'ın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Assane Diousse için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

65. dakika: Sol taraftan Emre Taşdemir'in ceza sahasına gönderdiği ortayı Erdi Dikmen karşılayıp kafa vuruşuyla topu uzaklaştırıyor. Sağ taraftan Marcao'nun ceza sahasına gönderdiği ortayı Zvonimir Sarlija karşılayıp topu uzaklaştırıyor. 

66. dakika: Karşılaşmada Marcao'nun sakatlığı nedeniyle oyun kısa bir süre duruyor.

68. dakika: Ryan Babel'i formasından çekerek durdurması nedeniyle hakem Ali Şansalan Michal Pazdan'ı sarı kart ile cezalandırıyor. Taylan Antalyalı topu kontrol ederken elle oynaması nedeniyle hakem oyunu durduyor ve endirekt serbest vuruşu gösteriyor.

69. dakika: Kazanılan endirekt serbest vuruşta Saba Lobjanidze'nin ortasını Ryan Babel kafa vuruşu ile uzaklaştırıyor.

70. dakika: MKE Ankaragücü kaşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Emre Güral oyundan çıkarken Luka Adzic oyuna giriyor.

71. dakika: Erdi Dikmen'in hatalı pası sonrası kapılan topta Emre Kılınç'ın sağ çaprazdan şutu MKE Ankaragücü defansından dönüyor.

72. dakika: Atila Turan'ın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Torgeir Borven için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

75. dakika: Defansın arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Emre Taşdemir için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

76. dakika: Galatasaray bu dakikalarda tekrardan iki oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Marcao ve Ömer Bayram oyundan çıkarken, Ryan Donk ve Sofiane Feghouli oyuna giren isimler oluyor.

79. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Arda Turan'ın öndireğe ortasına yükselen Taylan Antalyalı'nın kafa vuruşu üstten auta gidiyor.

80. dakika: MKE Ankaragücü bu dakikalarda iki oyuncu değişikliğini birden yapıyor. Zvonimir Sarlija ve Saba Lobjanidze oyundan çıkarken, Idriz Voca ve Orkan Çınar oyuna giriyor.

82. dakika: Galatasaray Sofiane Feghouli ile 2. gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan Emre Kılınç'ın pasında ceza sahasına giren Arda Turan kaleci ile karşıya kalıp altıpastan topu içeride müsait olan Sofiane Feghouli'ye çeviriyor. Sofiane Feghouli'nin gelişine sol ayakla vuruşunu son anda Atakan Rıdvan Çankaya topun ağlara gitmesini son anda engelliyor.

85. dakika: MKE Ankaragücü karşılaşmada dördüncü oyuncu değişikliğini yapıyor. Assane Diousse oyundan çıkarken Berke Gürbüz oyuna giriyor.

88. dakika: Gelişen hızlı Galatasaray kontratatğında sağ kanattan Omar Elabdellaoui ile MKE Ankaragücü savunmasını 4'e 2 yakalayan Galatasaray'da, Omar Elabdellaoui ceza sahasına kadar topu sürüp içerideki 3 takım arkadaşından birine çevirmeye çalışıyor fakat son anda Berke Gürbüz araya girip mutlak bir golü önlüyor.

89. dakika: Sofiane Feghouli'nin ceza sahası dışı yaydan şutunu kaleci Ricardo Friedrich çeliyor.

90. dakika: Orkan Çınar'a yaptığı faul sonrasında Emre Taşdemir sarı kart görüyor. Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ediliyor. Orkan Çınar'ın kullandığı serbest vuruşta ortasına hareketlenen Jonathan Bolingi ofsayta yakalanıyor.

Hakem Ali Şansalan'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Galatasaray evinde MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ediyor. Bu sonuçla Galatasaray ligde puanını 13'e yükseltiyor , MKE Ankaragücü ise 1 puanda kalıyor.

 








Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet BAŞ01 Kasım 2020 19:50

    AFRİKA . AVRUPA. GÜNEY AMERİKA KARMASI YİNE Diğer Afrika. Avrupa . Brezilya  karmasını BABELİN attığı golle galip gelmiş.  Buna da FATİH TERİM  ve benim gariban asil Türk evladı GS gençlerim kerhen sevinmiş..... HA HAAAAAAAA TÜRK SPORU .  YAZIKLAR OLSUN BÖYLE FUTBOLA.....