E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, İsviçreli golcü Haris Seferovic'i KAP'a bildirdi---

Galatasaray, İsviçreli golcü Haris Seferovic'i KAP'a bildirdi

Galatasaray, İsviçreli golcü Haris Seferovic'i KAP'a bildirdi
19 Temmuz 2022 - 22:16 borsagundem.com

Galatasaray, İsviçreli yıldız Haris Seferovic'i resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, kiralık olarak anlaşma sağladığı golcü futbolcuyu KAP'a bildirdi. Seferovic'in satın alma opsiyonu da bulunuyor

Galatasaray (#GSRAY), İsviçreli futbolcu Haris Seferovic'in transferi için Portekiz ekibi Benfica ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Haris Seferovic'in 2022-2023 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

GALATASARAY, ÇEKYA EKİBİ İLE BERABER KALDI

Öte yandan Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kampın son günü Çekya ekibi Pardubice ile karşılaştı ve maçtan 0-0 berabere ayrıldı. Teknik direktör Okan Buruk maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

"KISA ZAMANDA KADROMUZU HAZIRLAYACAĞIZ"

Buruk, "4. maçımız oldu. Çok istediğimiz sonuçlar olmadı ama bu yükleme kampıydı. Önümüzde iki hazırlık maçı daha var. Bu süreçte bize katılacak arkadaşlarımız da olacak. Transferlerimiz devam edecek. Başkanımız ve yönetimimiz çok çalışıyorlar. İnşallah en kısa zamanda kadromuzu hazırlayacağız. Transferde çok çalışıyoruz. Kamp boyunca antrenmanklar ve gece saatlerinde yüksek tempo ile çalıştık." dedi.

"SEFEROVİC KALİTELİ BİR OYUNCU"

Seferovic hakkında da konuşan Buruk, "Seferovic çok kaliteli ve yüksek seviyede bir oyuncu. Burada hazır hale getireceğiz. Herhangi bir sakatlığı yok. Zaten milli takımda da oynadı. Portekiz'e karşı attığı golle kazanmışlardı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ın transferinde anlaşma sağladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIRMIZICAN20 Temmuz 2022 00:00

    Yine geçen seneki yapılan hatalar yapılmaktadır.hazırlık maçlarını seyir ettim 3.lig takımlarını yenemeyen bir GS nasıl bu ligde barınabilecek.Tam bir fiyasko.Takıma yine yaşlı ve hurdaya çıkmak üzere olan futbolucuları topluyorlar.okan buruk ikinci yarını görmebelir diye düşünmekteyim.

  • ALİ KODUŞ19 Temmuz 2022 22:28

    Bu sene GS da resmen iş yoktur.bu sene Bjk ve Trabzonspor iyi gibi gözükmektedir.