E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray' ın 3 yıldızına 1 milyar---

Galatasaray' ın 3 yıldızına 1 milyar

Galatasaray' ın 3 yıldızına 1 milyar
19 Mart 2022 - 10:03 borsagundem.com

Kerem Aktürkoğlu ile Marsilya, Atletico Madrid ve Wolfsburg ilgileniyor. Marcao, İnter ve Napoli'nin radarında. Newcastle United ve Milan, Victor Nelsson'u istiyor. Yönetim 3 oyuncudan toplam 70 milyon euro gelir bekliyor.

Galatasaray, önceki gün Barcelona'ya çok şanssız bir şekilde elendi... Ancak yıldız futbolcularından müthiş bir gelir elde etme yolunda da büyük bir adım attı. Sarı-Kırmızılı formayı giyen üç futbolcunun Barcelona maçlarındaki etkileyici performansları Avrupa takımlarının Galatasaray'ın kapısını çalma olasılığını arttırdı. Kerem Aktürkoğlu, Brezilyalı Marcao ve Victor Nelsson muhteşem oyunlarıyla Avrupa takımlarının gözdesi haline geldi.

KEREM AKTÜRKOĞLU AVRUPA'NIN YENİ STARI

Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor. Fransa'dan Lyon, Marsilya, İspanya'dan Atletico Madrid, Almanya'dan Wolfsburg genç oyuncu ile ilgilenen takımlar. Kerem, İngiltere'den de 2 takımın radarında. Sarı-Kırmızılı Yönetim, devre arasında Wolfsburg'tan gelen 15 milyon euroluk teklifi geri çevirmişti. Yönetim, Kerem'in satışından 20 milyon euronun üzerinde bir gelir bekliyor.

FARKLI İSİMLER DE YOLLAR AYRILABİLİR

Galatasaray'ın Kaptanı Marcao ile İtalyan ekipleri İnter ve Napoli yakından ilgileniyor. Diğer bir stoper Nelsson ise Newcastle United ve Milan'ın transfer listesine girmiş durumda. Sarı-Kırmızılı Yönetim, bu üç oyuncunun olası satışlarından 70 milyon euro (1 milyar 147 milyon TL) gelir bekliyor. Galatasaray'ın borcu 4.5 milyar TL civarında. Berkan, Taylan Antalyalı, Cicaldau da Avrupa scoutlarının radarına giren diğer isimler....

Galatasaray lige veda etti

Chelsea için teklif verenler belli oldu

Trabzonspor aynı hatayı bir daha yapmayacak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER19 Mart 2022 19:58

    ben bunlar bu kadar parayı asla vermem.hepsinin hali ortada 5 maç oynamazlar bir maç oynarlar yere göğe sığdıramazlar.madem o kadar iyi takımlarının hali ortada değil mi.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ19 Mart 2022 15:35

    TÜRK futbolunu basın bitirdi.her gün asılsız haberler çıka çıka Türk futbolunu çökerttiler.