E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Icardi’ye rekor ücret ödeyecek---

Galatasaray, Icardi’ye rekor ücret ödeyecek

Galatasaray, Icardi’ye rekor ücret ödeyecek
06 Temmuz 2023 - 08:28 borsagundem.com

Geçtiğimiz sezonun yıldız ismi Icardi, 12 milyon euroluk dev anlaşmayla Galatasaray'a geri dönüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda ipi gögüsleyerek 23. kez şampiyon olan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon attığı gol ve yaptığı asistlerde şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mauro Icardi'nin Galatasaray'da kalması an meselesi.

Teknik Direktör Okan Buruk'un “Döneceği için giderken vedalaşmadım” dediği Arjantinli futbolcu için ekonomik engeller aşıldı. Sponsor desteği ile yıllık ücret Türk futbol tarihinde görülmemiş bir şekilde bonuslarla 12 milyon euroya çıktı. Yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini ve Türkiye'de çok mutlu olduğunu söyleyen Icardi de böylece transfere yeşil ışık yaktı.

Sözcü'nün haberine göre, Suudi Arabistan'da forma giymek istemeyen 30 yaşındaki golcü, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kulübü PSG de bonservis konusunda zorluk çıkarmayacak. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takımda oynamak istediğini gitmeden yönetime ileten ve kalma şartlarından biri olarak bunu ifade eden İcardi, yapılacak transferleri de yakından takip ediyor. Yıldız golcünün alacağı maaşın çok büyük bir kısmını sponsor bir şirket karşılayacak, bütçe şaşmayacak.

PSG’den Icardi için geri sayıma geçen, Leandro Paredes'i imza aşamasına getiren Galatasaray transfer paketini 3 futbolcuya çıkarmayı hedefliyor.

FootMercato'da yer alan habere göre Fransız ekibi, sarı-kırmızılılara Juan Bernat'ı da önerdi. 30 yaşındaki İspanyol sol bekin transferine sıcak bakan Aslan, 3 oyuncuyu birden kadrosuna katmak için pazarlıklarını sürdürüyor.

Mauro Icardi'ye baş döndüren teklif!

 

Galatasaray'da flaş 'Icardi' gelişmesi: Tarih verildi!

 

Galatasaray'da flaş 'Icardi' gelişmesi: Tam 50 milyon euro!

 

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ06 Temmuz 2023 09:58

    Bakın görün anlaşma imzalansın yan gelip yatar paralar da cebe gider aynı performansı bir daha yapacağından kuşkuluyum daha önce örnekleri var idi.