E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Alanyaspor'u konuk ediyor---

Galatasaray, Alanyaspor'u konuk ediyor

Galatasaray, Alanyaspor'u konuk ediyor
19 Eylül 2021 - 15:01 borsagundem.com

Süper Lig'de 5. hafta maçında Galatasaray'la Aytemiz Alanyaspor gündüz maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray taraftarı önünde rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak ve Lazio maçında yakaladığı morali sürdürmek istiyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu 1-0'la yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapan Galatasaray Süper Lig'e Alanyaspor maçıyla dönüyor. Sarı-Kırmızılı takım 5. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'la Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Moralli Galatasaray, rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Bülent Korkmaz'la ilk maçını kazanan Alanyaspor ise deplasmanda puan ya da puanlar arıyor.

Türk Telekom Stadı'nda yapılacak maç, saat 16.00'da başladı. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Abdulkadir Bitigen'in düdüğüyle karşılaşma Galatasaray'ın vuruşuyla başlıyor.

4. dakika Olimpiu Morutan'ın pasında Patrick Van Aanholt ceza yayı gerisinden sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

8. dakika Alexandru Cicaldau'nun sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Aytemiz Alanyaspor savunması topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.

İŞTE İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Candeias, Emre Akbaba, Davidson, Diedhiou

MAÇ NOTLARI

Galatasaray'ın geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 beraberliği, Akdeniz temsilcisinin ise ikişer galibiyet ve yenilgisine karşılık 6 puanla bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu Alanyaspor'a karşı forma giyemiyor. Sakatlıkları süren Arda Turan, Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz ile cezası devam eden Marcao, Alanyaspor karşısında sahadaki yerlerini alamıyorlar.

Galatasaray, Süper Lig'deki son 2 resmi maçında 2-0 öne geçmesine rağmen puan kaybetti. Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ve 4. haftasında Trabzonspor ile mücadele eden sarı-kırmızılı takım, iki rakibi karşısında da 2-0'lık üstünlük yakaladı. Ancak bu üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, 2 müsabakayı da 2-2 beraberlikle tamamladı.

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon 11 resmi maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV ile yaptığı 2 maçı da kaybetti. Galatasaray, sonrasında UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de yaptığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı ekip, mağlubiyet yüzü görmediği söz konusu 9 mücadelede 17 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında 2016-2017 sezonundan bu yana yaşanan rekabette sarı-kırmızılılar 7, turuncu-yeşilliler ise 2 kez kazandı. Bir müsabaka ise berabere sonuçlandı. Geride kalan 10 maçta sarı-kırmızılı takımın 24 golüne, Alanya ekibi 12 golle yanıt verebildi.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçlarda Galatasaray'ın büyük üstünlüğü bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Türk Telekom Stadı'nda Alanyaspor'u konuk ettiği 5 maçın 4'ünü kazandı, 1 karşılaşma ise turuncu-yeşilli takımın üstünlüğüyle sona erdi. İstanbul'daki karşılaşmalarda Galatasaray 15 kez fileleri havalandırırken, Akdeniz temsilcisi 3 gol atabildi.

Galatasaray'dan 250 milyonluk dev anlaşma

Galatasaray Avrupa Ligi'ne güzel başladı

Galatasaray'da derbi sonrası iki ismin üzeri çizildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)