E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray: 3 - Gaziantep FK: 3---

Galatasaray: 3 - Gaziantep FK: 3

Galatasaray: 3 - Gaziantep FK: 3
21 Haziran 2020 - 20:51 borsagundem.com

Galatasaray, Süper lig'in 28.hafta maçında sahasında Gaziantep FK karşısında zorlandı ve sahadan bir puan ile ayrıldı. Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçmesine rağmen son anda yediği penaltı golü ile 2 kritik puan bıraktı

Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı.

Sarı-kırmızılıların gollerini 36. dakikada Falcao, 40. dakikada Belhanda ve 66. dakikada Feghouli kaydetti. Gaziantep'in golleri ise 17. dakikada Djilobodji, 78. dakikada Twumasi ve 90+15. dakikada Maxim'den geldi.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Muslera, Andone, Marcao ile cezalı Adem Büyük ve Ryan Donk maç kadrosunda yer almıyor.

Galatasaray kaybettiği iki puanla zirvede maç fazlası ile yer alan Başakşehir'in 8 puan gerisine düşerken bir maçı eksik Trabzonspor'un ise 5 puan gerisinde kaldı

Son 10 dakikası film gibi maç!

Maçın son anlarında heyecan doruktaydı. Bir kişi eksik mücadele eden Galatasaray'da kaleci Okan iki kritik topu çıkardı ardından 90+4.dakikada Kayode'nin golü geldi ancak hakem öncesinde faul olduğunu VAR incelemesi sonucu tespit etti. Daha sonra Okan'ın topu elinden geç çıkardığını belirleyen hakem endirekt serbest vuruş verdi, paslaşarak kazanılan vuruşta Maxim rakibini geçerken yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı Maxim gole çevirdi maçın skoru ilan etti

Canlı Anlatım:

1. dakika: Hakem Alper Ulusoy'un düdüğüyle karşılaşma Galatasaray'ın vuruşuyla başlıyor.

4. dakika: Jefferson Nogueira'nın hatalı pasında topla buluşan Emre Akbaba, pasını Radamel Falcao'ya veriyor. Radamel Falcao, ceza alanı içinde müsait pozisyonda yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Günay Güvenç yatarak topu kontrol ediyor.

6.dakika: Radamel Falcao'nun ceza yayı içinden yaptığı vuruşta top Papy Djilobodji'den geri dönüyor.

17.dakika: GOOOLL!! Gaziantep FK, Papy Djilobodji'nin golüyle maçta öne geçiyor.

19.dakika: Mariano Filho'nun Olarenwaju Kayode'ye yaptığı faul sonrasında Gaziantep FK ceza yayı bir adım gerisinden serbest vuruş kazanıyor.

23.dakika: Jean Michael Seri'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Gaziantep FK savunması topu uzaklaştırıyor.

32.dakika: Mariano Filho, ceza alanı sağ çaprazından sol ayağının içiyle yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Günay Güvenç yatarak topu kontrol ediyor.

36. dakika: GOOOLL!! Galatasaray, Radamel Falcao'nun golüyle maçta eşitliği sağlıyor.

40.dakika:GOOOLL!! Galatasaray, Younes Belhanda'nın golüyle maçta 2-1 öne geçiyor.

45.dakika:İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

46. dakikaİkinci yarı Gaziantep FK'nın vuruşuyla başlıyor.

49. dakika: Yapılan karşılıklı faullerle oyun sık sık duruyor.

55.dakika: Galatasaray, maçta 10 kişi kalıyor. Kenan Özer'e yaptığı faul sonrasında Ahmet Çalık bariz gol şansı sebebiyle hakem Alper Ulusoy'dan kırmızı kart görüyor.

66.dakika: GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin golüyle maçta durumu 3-1'e getiriyor.

75.dakika: Radamel Falcao sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor ve şuan itibari ile Galatasaray sahada 9 kişi mücadele ediyor.

78.dakika: GOOOLL!! Gaziantep FK, Patrick Twumasi'nin golüyle skoru 3-2'ye getiriyor.

81.dakika: Galatasaray'da üç değişiklik birden gerçekleşiyor. Sakatlığından dolayı oyundan çıkan Radamel Falcao'nun yerine Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli'nin yerine Jimmy Durmaz, Mariano Filho'nun yerine ise Martin Linnes oyuna dahil oluyor.

84.dakika: Sağ kanattan ceza alanı içine giren Kenan Özer arka direğe ortasını yapıyor ancak savunmada Martin Linnes kafayla topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.

90. dakika: Alexandru Maxim'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Kenan Özer kafa vuruşunu yapıyor ancak direk dibinde kaleci Okan Koçuk topu kornere çelmeyi başarıyor.

90+ dakika: GOOOLL!! Gaziantep FK, Olarenwaju Kayode'nin golüyle skoru 3-3 yapıyor.

90+ dakika: VAR'da pozisyonu izleyen Alper Ulusoy, Oğuz Ceylan'ın Jimmy Durmaz'a yaptığını belirtiyor ve Gaziantep FK'nın attığı gol iptal ediliyor.

90+ dakika: Jesse Sekidika'nın Alexandru Maxim'e ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösteriyor.

90+ dakika: GOOOLL!! Gaziantep FK, Alexandru Maxim'in golüyle maçta skoru 3-3'e getiriyor. Hakem son düdüğü çaldı.

Kasımpaşa:2 - Fenerbahçe:0

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ22 Haziran 2020 11:09

    yazıklar olsun.bu takımdaki bir futbolcunun aldığı ücretle sivasspor tüm futbolcuların aldığı para dan daha az olduğu halde durumlarına bir bakın.demek ki teknik heyetten tüm futbolcuların kökten değiştirilmesi gerekmektedir.öyle taşıma su ile değirmen dönmez.altyapıya yönelecek ve az ve öz kaliteli genç oyuncular alacaksınız.,

  • Adem22 Haziran 2020 02:47

    Böyle hakemlik olmaz olsun , kaleci hata yaptıysa verirsin kartı geçersin , bi takımın kaderiyle oynayan bu hakemin görevden alınması dileği ile

  • Tarik22 Haziran 2020 01:19

    Bu ne diyeceksiniz..yinemi hakemi sucluyorsunuz..adam tk.direktor olmus ama eredmli  olamamis..kalecisine oyuncusunu elestirecegine..hala hakem diyor..yav..kural..6 saniye olmus 18  saniye.durust olmadigimiz..dogrusu  konusamadigimiz.muddetce  turk futbol  ne kadar  gelisir..yazik.